Ірина Милиневська може очолити секретаріат комітету ВР з питань свободи слова та інформації

28 Липня 2009
23938
28 Липня 2009
11:41

Ірина Милиневська може очолити секретаріат комітету ВР з питань свободи слова та інформації

23938
Ірина Милиневська може очолити секретаріат комітету ВР з питань свободи слова та інформації

Завідувачем секретаріату комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації ймовірно стане колишній шеф-редактор новин НТН Ірина Милиневська. Про це ТК  розповіла голова комітету Ганна Герман.

 

«Я вважаю, що Ірина є професіоналом, коректною людиною і дуже добрим менеджером. Вона має організаторські здібності. Тому я пропонуватиму комітету призначити її завідувачем секретаріату», - сказала пані Герман.

 

Нині парламент на літніх канікулах. Перше засідання комітету після літньої перерви відбудеться на початку вересня (якщо не буде позачергового засідання Верховної Ради). Саме тоді члени комітету й розглянуть питання про призначення нового завідувача комітету.

 

Попередній керівник секретаріату - Василь Іванина - залишив цю посаду у зв'язку з досягненням пенсійного віку. Наразі обов'язки завідувача виконує юрист комітету Ірина Горецька.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23938
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Для Ириши
5387 дн. тому
Ирина! Ты большая умница и профессионал. Ты замечательный и отзывчивый человек. Таких мало! Удачи
Для профи
5387 дн. тому
Иронька,ты молодец!Ты настоящий профессионал.Рады за тебя.Удачи!
Сергій Грабовський
5387 дн. тому
А що там розвалювати? Комітет мав за планом роботи впродовж останньої сесії провести 12 засідань, провів п"ять. Усе вже зроблено!
Profi
5387 дн. тому
МАМА ДАРАГАЯ !! НТН развалила , пошла разваливать комитет ..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду