Видавництво «Вавілон» цікавиться журналом «Кореспондент»

30 Липня 2009
25292
30 Липня 2009
15:30

Видавництво «Вавілон» цікавиться журналом «Кореспондент»

25292
Видавництво «Вавілон» цікавиться журналом «Кореспондент»

Видавництво «Вавілон», яке навесні придбало у KP Media жіночий журнал Pink, веде переговори про придбання найдохіднішого проекту KP - журналу «Кореспондент».

 

За інформацією ТК, угода, можливо, вже на стадії підписання. Джерела ТК також повідомляють, що разом з «Кореспондентом» цьому ж видавництву може бути проданий і журнал «Афіша», що вже давно виставлений на продаж.

 

У «Вавілоні» поки що не підтверджують факту укладання угоди, проте визнають зацікавленість у журналі «Кореспондент».

 

«Так, ми не приховуємо свого бажання придбати "Кореспондент", проте я не веду таких переговорів. Ніяких документів, які свідчили б про те, що угода відбулась, у мене  немає», - повідомив директор видавництва Артем Цивінський.

 

Нагадаємо, вчора було офіційно повідомлено про купівлю англомовної газети Kyiv Post, що належала KP Media, бізнесмену Мохаммаду Захурові.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25292
Читайте також
29.07.2009 14:29
для «Детектор медіа»
29 610
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Русский
5395 дн. тому
Все-таки может быть - Мохаммадові Захуру? Есть в этой стране государственный язык, черт возьми?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду