Грег Сателл очолив дослідницький центр ZenithOptimedia у Туреччині

29 Квітня 2010
15266
29 Квітня 2010
13:32

Грег Сателл очолив дослідницький центр ZenithOptimedia у Туреччині

15266
Грег Сателл очолив дослідницький центр ZenithOptimedia у Туреччині

Грег Сател, який багато років керував маркетингом у видавництві KP Media, очолив новостворений Центр управління знаннями (Knowledge Management Center) агентства ZenithOptimedia у Туреччині.

 

Як повідомив пан Сателл у коментарях «Детектор медіа», очолювана ним структура є центральним ресурсом, що обслуговує кілька пленінгових юнітів агентства (подібно до Cortex в українському Publicis Group), але з дещо іншими акцентами.

 

«Головним чином ми будемо фокусуватися на вивченні поведінки та запитів споживачів, зокрема на Touchpoints - власному інструменті ZenithOptimedia, що вимірює ефективність усіх контактів споживача, від контактів з медіа - ТБ, аутдором тощо, до рекомендацій лікаря та промо у місцях продажу», - зазначив він.

 

Нагадаємо, на початку 2009 року Грега Сателла було призначено co-CEO/CSM (виконавчим співдиректором /начальником відділу продажів та маркетингу) KP Media. Влітку, після закриття та продажу низки друкованих проектів, він пішов з видавництва.

 

ZenithOptimedia - одне из найбільших медіаагентств у світі, 170 офісів якого охоплюють 65 країн. В Україні працює з  1996 року, з 2006-го входить до найбільшої рекламної групи Publicis Groupe Ukraine.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15266
Теги:
Читайте також
23.04.2010 08:12
Евгения Продаева
52 953
28.05.2009 08:41
Денис Сторожук, для «Детектор медіа»
28 119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду