Олександра Дубинського призначено головним редактором WeeklyUA

28 Травня 2009
28336
28 Травня 2009
11:09

Олександра Дубинського призначено головним редактором WeeklyUA

28336
Олександра Дубинського призначено головним редактором WeeklyUA

Новим головним редактором тижневика WeeklyUA з 1 червня стане Олександр Дубинський, який до цього 5 років працював спеціальним кореспондентом газети «Экономические известия».

 

Про це «Детектор медіа» повідомив сам пан Дубинський, зазначивши, що на новій посаді він сподівається зробити видання «максимально цікавим та корисним для читачів».

 

Сергій Пєтухов, котрий виконував обов'язки головного редактора до останнього часу, стане заступником головного редактора.

 

Нагадаємо, наприкінці травня тижневик Kyiv Weekly провів ребрендинг та переформатування, ставши журналом (замість газети) та змінивши назву на WeeklyUA. Видання входить до холдингу «Еволюшен медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28336
Читайте також
04.06.2009 09:23
Ігор Лубченко, для «Детектор медіа»
21 889
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
для Mussolini
5445 дн. тому
Бывшая колония - это о Москве? Ты помнишь, что Москву основал киевский князь Долгорукий?! Ну вот и молодец.
ehidna
5446 дн. тому
Другого такого толкового и обаятельного человека в украинской деловой журналистике я не знаю, и очень рада карьерному росту Саши - он его давно заслужил. По хорошему завидую коллективу, где будет работать такой начальник. Жаль, что мне лично довелось поработать с ним всего пару лет - и это были самые незабываемые годы!.. Успехов Саше и команде Weekly!!
мимо проходил
5447 дн. тому
пипец. странные кадровые решения
LLL
5447 дн. тому
Александр большой молодчинка! Так держать!
Кастян
5447 дн. тому
дубинский - хороший и уважаемый финансовый журналист.
Mussolini
5447 дн. тому
А Сережа Петухов в России работал корреспондентом "Спид-инфо". Вот какие карьеры люди делают в бывших колониях!
Misha
5447 дн. тому
где это чудо уже не побывало.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду