УАВПП розпочинає рекламну кампанію «Чи уявляєте ви Україну без преси?»

29 Травня 2009
28140
29 Травня 2009
20:46

УАВПП розпочинає рекламну кампанію «Чи уявляєте ви Україну без преси?»

28140
УАВПП розпочинає рекламну кампанію «Чи уявляєте ви Україну без преси?»

Українська асоціація видавців періодичної преси готує рекламну кампанію у друкованих виданнях зі слоганом «Чи уявляєте ви Україну без преси?». Про це повідомив президент УАВПП Олександр Антонець під час круглого столу «Правове регулювання рекламно-комунікаційного ринку України: нагальні питання та перспективи розвитку» в межах Київського міжнародного фестивалю реклами. 

 

За словами пана Антонця, рекламна кампанія буде спрямована на пропаганду запровадження нульової ставки податку на додану вартість на імпорт паперу та витратних матеріалів для друку газет та журналів до того часу як  стабілізується економічна ситуації. Таким чином УАВПП буде вимагати державної підтримки для галузі. Зараз розробляються макети рекламної кампанії, які згодом розміщуватись у виданнях - членах асоціації. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28140
Читайте також
04.06.2009 09:23
Ігор Лубченко, для «Детектор медіа»
21 889
01.06.2009 18:26
Николай Кононов, OpenSpace.ru
37 136
19.05.2009 17:35
Евгения Продаева
37 315
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег
5445 дн. тому
Якщо йдеться про державну підтримку галузі, то неважко спрогнозувати й результат. Деякі ЗМІ дістануть пільгу, решта - ні. Здогадайтеся самі, хто опиниться серед щасливчиків.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду