Альбіна Бутраменкова замінила Ренату Поліщук на посаді директора з планування медіаагенції MPG

25 Травня 2009
20969
25 Травня 2009
17:34

Альбіна Бутраменкова замінила Ренату Поліщук на посаді директора з планування медіаагенції MPG

20969
Альбіна Бутраменкова замінила Ренату Поліщук на посаді директора з планування медіаагенції MPG

Директором із планування медійної агенції MPG (група «АДВ Україна») призначена Альбіна Бутраменкова. Про це ТК повідомили в групі «АДВ Україна». На цій посаді вона замінила Ренату Поліщук, яка після десяти років роботи в групі АДВ у Росії й Україні вирішила продовжувати кар'єру в іншому місці.

 

Директор медіаагенції MPG Оксана Фесюк пояснює вибір на користь Альбіни Бутраменкової тим, що вона володіє успішним досвідом у медіаплануванні протягом шести років. У MPG пані Бутраменкова відповідатиме за довгострокове стратегічне планування медійних кампаній клієнтів MPG (Air France, Canon, KLM, LVMH, Nissan Dealers, VAB-Банк та ін.) і координуватиме роботу медіапланерів.

 

Альбіна Бутраменкова почала кар'єру у сфері медіа у 2003 році. У 2005-2008 роках обіймала посаду медіапланера стратегічного відділу і телевізійного відділу в медіаагентстві AITI. З 2008 року працювала старшим спеціалістом з планування агенції Media Direction (Atlantic Group).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20969
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду