Владислав Корчин очолив компанію Фуксмана і Роднянського TVcom

25 Травня 2009
29396
25 Травня 2009
15:40

Владислав Корчин очолив компанію Фуксмана і Роднянського TVcom

29396
Владислав Корчин очолив компанію Фуксмана і Роднянського TVcom

Колишній керівник «1+1 продакшн» - виробничої структури телеканалу «1+1» - Владислав Корчин очолив інтерактивну компанію TVсom, яка займається мобільним контентом та сервісом.

 

Нагадаємо, компанія TVcom разом із продакшном «Українська медійна група» та мережею кінотеатрів «Сінема-Центр» входить до групи компаній Бориса Фуксмана та Олександра Роднянського.

 

Також, як  уже повідомляла «Детектор медіа», компанія продюсує 26-серійне скетч-шоу «Смішніше за кроликів», яке наприкінці 2008 - початку 2009 виходило на «1+1». 

 

«Я вирішив погодитись на цю пропозицію, тому що це робота з відомими мені людьми, з якими ми разом працювали на «1+1», - зазначив у коментарях ТК Владислав Корчин, - TVcom - це компанія нових медіа, цей бізнес побудований на наданні послуг клієнтам через короткі номери з мобільних телефонів. На сьогодні  головні і найуспішніші проекти компанії це - пісня у подарунок за номером  «344» та цілодобова медична консультація по телефону «366» ( цей проект компанія реалізовує вперше в Україні разом з клінікою «Здоров'я  столиці»)». 

 

Також пан Корчин не виключає, що компанія може продюсувати телевізійні проекти. Зокрема, за словами режисера  програми «Смішніше за кроликів» Льва Капуля, другий сезон скеч-шоу вже відзнятий і змонтований.  

 

Влад Корчин разом із іншими менеджерами з команди Олександра Роднянського був звільнений за скороченням із телеканалу «1+1» наприкінці 2008 - на початку 2009 року.

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29396
Читайте також
05.05.2009 11:35
Світлана Кореновська
52 347
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Доктор
5450 дн. тому
Клиника "Здоровье"? Похоже Владислав не успел подготовиться к интервью и не выучил название партнеров.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду