Тижневик WeeklyUA збільшить обсяг заради культури

8 Жовтня 2009
18293
8 Жовтня 2009
14:46

Тижневик WeeklyUA збільшить обсяг заради культури

18293
Тижневик WeeklyUA збільшить обсяг заради культури

У жовтні білінгвальний журнал WeeklyUA збільшує обсяг на 8 сторінок - з 60 до 68 шпальт. Про це повідомляє прес-служба холдингу «Еволюшн Медіа».

 

Редакція репрезентує дві нових рубрики - «Українікум» та «Культура», розширить розділ новин та ширше представлятиме інтерв`ю.

 

Глава холдингу Юлія Литвинова пояснила, що мета «Українікуму» - «вселяти гордість тим, хто дійсно живе "з Україною в серці "».

 

Журнал WeeklyUA (до 2009 року - Kyiv Weekly), видається з 2001року українською, російською та англійською мовами. Нині тираж тижневика складає 45 тисяч екземплярів. Видання розповсюджується в Києві та містах-мільйонниках.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18293
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хехе
5325 дн. тому
Литвинова сама не знает, что делать с этим чемоданом без ручки. CENSORED
Weekly
5326 дн. тому
Власне, Літвінова повертає те, що закрила 2 роки тому у попередньому варіанті видання Kyiv Weekly - там від початку існували рубрики Українікум - нариси про вітчизняну історію та культуру, розраховані, передусім на англомовну аудиторію, та огляд культурних подій. Так в чому був сенс експерименту?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду