Журнал Viva!: найкраще продаютьcя Савік Шустер і Тіна Кароль

1 Червня 2009
21217
1 Червня 2009
11:35

Журнал Viva!: найкраще продаютьcя Савік Шустер і Тіна Кароль

21217
Журнал Viva!: найкраще продаютьcя Савік Шустер і Тіна Кароль

Журнал Viva! із Савіком Шустером і Ольгою Невською на обкладинці став хітом продажів 2006 року. Про це на семінарі «Як вибрати обличчя для рекламної кампанії» в рамках Київського міжнародного фестивалю реклами розповіла Наталя Загороднова, директор платформи видання про celebrities видавничого дому Edipresse Ukraine.

 

Також у 2006 році хітом продажів став номер із зображенням танцювального дуету Наталі Могилевської і Влада Ями. За рік до того лідирував номер з весільним фото Євгенії Тимошенко і Шона Карра. У 2007 році журнал найбільше популяризували обкладинки з Вірою Брежнєвою, Неллі Уваровою, Олександром Шовковським з Ані Лорак і Машею Єфросиніїною, а у 2008 - з Тіною Кароль, Віталіною Ющенко, Анастасією Заворотнюк.

 

Водночас найбільш «продажними» зірками є «найкрасивіші люди України», яких визначають читачі журналу Viva!. У 2006 році - Олександр Шовковський і Наталя Могилевська, у 2007 - Савік Шустер і Тіна Кароль, у 2008 - Володимир Зеленський і Тіна Кароль. Популярною серед читачів є тема вагітності і материнства: у 2008 році фурор викликала оголена вагітна Тіна Кароль.

 

Наталя Загроднова розповіла, що добираючи обкладинку, варто керуватися правилами американського журналу People:

- телебачення продає найкраще;

- кіно - краще, ніж музика;

- музика - краще, ніж спорт;

- політика взагалі не продає.

 

Проте в кожному правилі є винятки. Так, в Італії найбільшу популярність мають спортсмени. А серед популярних політиків, чиї обличчя продавали журнали про зірок не гірше від телебачення і кіно, - Жаклін Кеннеді, Іоланта Квасневська, Юлія Тимошенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21217
Читайте також
04.06.2009 09:23
Ігор Лубченко, для «Детектор медіа»
21 890
19.05.2009 17:35
Евгения Продаева
37 315
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду