Головредом газети «Пульс Киева» стала Галина Студеннікова. Засновники обіцяють розрахуватися з боргами

15 Травня 2009
26208
15 Травня 2009
14:40

Головредом газети «Пульс Киева» стала Галина Студеннікова. Засновники обіцяють розрахуватися з боргами

26208
Головредом газети «Пульс Киева» стала Галина Студеннікова. Засновники обіцяють розрахуватися з боргами

Головним редактором газети «Пульс Киева» стала журналіст видання Галина Студеннікова, яка раніше працювала в газеті «Сегодня». Про це ТК повідомив представник одного із засновників ТОВ «Медіа поінт» (видавець газети), який назвався Віктором Миколайовичем, не назвавши прізвища. За його словами, Галина Студеннікова призначена головним редактором  на період, поки йде реструктуризація роботи.

 

Також він повідомив що генерального директора компанії «Медіа поінт» поки не призначено. «Є виконувач обов'язків, але його ім'я не розкриваємо, бо це один із засновників», - додав він. Кількість засновників ТОВ «Медіа поінт» та їхні імена Віктор Миколайович також не захотів називати.

 

«Нині триває передача справ від попереднього директора Олега Лисенка до засновників, - розповів представник засновника. - У компанії є великі борги перед друкарнею, контрагентами і працівниками. Ми шукаємо кошти, щоб покрити борги, шукаємо додаткових інвесторів, бо наявні не готові фінансувати проект в тому обсязі, який потрібен. Оскільки засновники на зборах прийняли рішення зберегти проект, будемо намагатися випускати газету в щотижневому режимі».

 

Останній номер газети вийшов у п'ятницю, 15 травня, хоча планувався в четвер. Затримка на один день викликана заборгованістю перед друкарнею. Наступний випуск запланований на четвер, 21 травня.

 

Нині в ТОВ «Медіа поінт» працює повний штат - 22 особи, зазначив співрозмовник ТК. Першочерговим завданням компанії, наголошує він, є виплата заборгованостей перед співробітниками, які, нагадаємо, об'єдналися у профспілку. «Але багато хто з тих, хто офіційно не звільнений, не виходить на роботу. Тому роботодавець має повне право звільнити їх за прогули», - зауважив Віктор Миколайович.

 

Нагадаємо, що на початку березня інвестори відмовилися фінансувати проект «Пульс Киева» в повному обсязі (за непідтвердженою інформацією, інвесторами є структури, наближені до народного депутата Василя Горбаля). Редакція переїхала в новий офіс, а випуск газети було переведено зі щоденного в щотижневий режим. Також було призупинено роботу інтернет-порталу «Пульс Киева», який стартував наприкінці січня. Штат компанії скоротився на 70%, з «Медіа поінт» звільнилися генеральний директор, керівник інтернет-підрозділу і головний редактор. Згодом було оголошено, що засновники не закриватимуть проект, і газета надалі виходитиме в щотижневому режимі. Водночас працівники компанії «Медіа поінт» об'єдналися у профспілку і заявили про порушення їхніх прав і невиплату зарплатні із січня 2009 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26208
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ыч
5446 дн. тому
Ребята, скажите плиз кто обновляет новости на сайте? и вообще с сайтом кто-то работает? спасибо
Андрей
5457 дн. тому
Оу! Галя, поздравляю.
Дмитро
5459 дн. тому
Галина, поздравляю Тебя! Ты заслужила быть главным редактором лучшей газеты Киева :)
журналіст
5459 дн. тому
в таку кризу ще й безкоштовні газети випускати? навіщо???
OBI-Consulting.eu
5459 дн. тому
Ха.. Виходить була і така газєтка.. Це що, додаток до "Ваше право"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду