ТОНІС скорочує співробітників і проекти власного виробництва

26 Травня 2009
28222
26 Травня 2009
14:55

ТОНІС скорочує співробітників і проекти власного виробництва

28222
ТОНІС скорочує співробітників  і проекти власного виробництва

На телеканалі  ТОНІС планується скорочення. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердив голова правління каналу Дмитро Тузов.

 

За його словами, механізм, за яким відбуватимуться звільнення, ще не визначений. Це питання зараз вирішується, і  рішення має бути прийняте  до кінця цього  тижня. «У нас є кілька максимально компенсуючих механізмів, ми зараз вибираємо з них найбільш прийнятний для каналу і людей, які тут працюють», - сказав пан Тузов.

 

 Причиною скорочень він називає переформатування проектів власного виробництва. «У літній період це робити найдоцільніше. Швидше за все частина, проектів буде закрита. Кінцеве рішення ми маємо прийняти найближчим часом. І тоді вже буде зрозумілою кількість тих, хто залишиться працювати і буде задіяний у власному виробництві», - сказав він.

 

За словами Дмитра Тузова,  телеканал розпочав виплачувати  заборгованості  із зарплатні. Як повідомляють джерела ТК, співробітники каналу досі не отримали зарплату за березень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28222
Читайте також
01.09.2009 19:18
Юлія Медуна, для «Детектор медіа»
29 731
17.06.2009 16:48
Аксель Постинетт, РБКdaily
53 076
01.06.2009 07:54
Татьяна Неймаш
, для «Детектор медіа»
39 349
29.05.2009 07:30
Денис Жарких
, для «Детектор медіа»
9 728
20.05.2009 11:40
Татьяна Антропова, Слон.ру
21 838
11.05.2009 23:32
Михаил Басков, Lenta.ru
25 957
Коментарі
17
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Media
5438 дн. тому
Какая такая компания, ась? Она есть? Чем откупаться будут? В июне за тонисовскую частоту платить надо. Лимонов десять кажется. "Тонис" заложен-перезаложен в банке, который то ли под национализацию и поглощение, то ли под ликвидацию идет. В общем, требуйте выплаты натурой
Журналист
5439 дн. тому
Ложь. Никаких "компенсирующих механизмов" не будет. Людей, как и в газете, выбросят без всяких, даже официальных, выплат. (Они их называют "базой А"). А от прокуратуры и проверок всяких, как и с газетой и Медиадомом - юристы отпишутся-откупятся. Такая это компания.
Media
5441 дн. тому
А насчет вялотекущей шизофрении отягченной разрушительно-суицидальным синдромом Внештатный Аффтар прав, ай прав! И бедный Тузов тут не при чем... Вова, опомнись, над тобой же уже в открытую ржут.
Внештатный Аффтар
5441 дн. тому
Даю прогноз. С каналом будет то же, что и с Газетой 24. Думаю, что вяло-текущая шизуха дойдёт до момента, что и продать будет нечего. Просто перестанет быть:(((( Жаль коллектив, он действительно в одно время подобрался хороший и можно было многое сделать. Жаль идей рождённых там, но не нашедших применение реализуемых сейчас на других каналах. Жаль канал, он мог бы быть в 10-ке лучших точно и уверенно и не на последнем месте. Жаль... Просто жаль... Кстати Тузов тут не при делах, он сам по-полной программе заложник обстоятельств. В этом смысле большой привет Вовану, а особенно Натахе! :)) Ну а Юрку Нукитина ждём обратно, к нам, в нормальный мир, посидим, выпьем пива, вспомним, посмеёмся!!!!! ;)))))))
ivan
5441 дн. тому
Якщо це станеця, то Тоніс може замовляти Ф. Шопена( похоронный марш)....Мир так хорош и так широк, Гляжу - и всё не наглядеться! Он, может статься, и жесток, Но от него куда мне деться?....
Вера
5441 дн. тому
Для тониса будет конкретная ж.... если его покинет нынешний финдиректор!!!!
Я плакалъ
5441 дн. тому
Это не "Санта-Барбара", это "Твин Пикс" какой-то, или даже Х-файлы. Потому что человеческой логике ЭТО не поддается. Система запрограммирована на самоуничтожение.
Fisherman
5441 дн. тому
Не,ну прелесть просто))). Сантабарбара отдыхает там же) Кого там увольнять?! Крыс в подвале?! Я уже думал там всех уволили. Новый слоган канала - Мы не продаемся,мы самоувольняемся, постепенно, пока не исчезнем вовсе,как динозавры с планеты Земля! По моим скромным подсчетам,там пару человек в эфирке, журналистов штук 5 (работающих посменно неделя через три),1 оператор,пол камеры, бухгалтеров нет (всё украдено ещё до нас - считать нечего),тот гений,что придумал новый логотип канала. Ну и Тузов,ой и кися моя - самый (наши поезда самые поездатые поезда в мире!!!) красивый продюсер - Никитин, и чуть не забыл (памятник поставить надо,дай Бог здоровья) ИВАЩИК! Можно фамилии, кого вы будете увольнять (не,просто интересно,а то восставшие из ада какие-то получаются) Увольняют и увольняют - Вы откуда каждый раз их берете? Да,и зарплату дайте за март,больно кушать хочется?! P.S. Учитесь будущие ПР-менеджеры,как надо канал раскручивать! Это вам не носки в речке полоскать... P.P.S. Как тойота, выплачивается своевременно? P.P.P.S. Блин, ну когда уже клипы будут крутить?!
Лена
5441 дн. тому
А,как там нервная король, уже успокоилась?
Крокодил
5441 дн. тому
Песец. И притом очень упитанный. Дим, а Дим, а ведь тебя тоже не пожалеют
Сергій
5442 дн. тому
А.грошей у нікітіна немає і не буде. бо він багато винен іншим....
asd
5442 дн. тому
І зараз Тузов жорстко працівникам запропонував написати заяви на звільнення і тоді працівникам видадуть в повній мірі заробітню плату за березень. За деякою інформацією така ситуація навідь довела вже і чорного кардинала Тузова, що вона написала заяву на звільнення
asd
5442 дн. тому
НУ про те що Дмитро Тузов говорить про скорочення проектів, то цікаво, що там ще можна скорочувати?????? Скільки пам"ятаю Дмитра Олеговича то весь час він турбувався не про розвиток каналу та працівників, а про свою кишеню та кредитну Тайоту Камрі. Пам"ятаю колись прийшов до нього в кабінет з концепцією програми. І він тоді казав, що потрібно нові програми, тіпо розробляйте і будемо все реалізовувати, а вийшло що все навпаки. За час свого правління Дмитро Олегович так і не запустив жодної нормальної програми. Весь час лише була оптимізація. Нагадаю, ще восени 2008 року коли ТОНІС був першим каналом який почав звільнення і закриття проектів Тузов тоді назвав цей процес "ОПТИМІЗАЦІЄЮ" і пообіцяв, що це час коли канал перегляне свою політику канала і запустить нові проекти. з того часу пройшло не багато не мало - більше півроку і в результаті власне виробництво каналу ТОНІС майже зникло. Точніше не зникло а його власними руками задушив голова правління Дмитро Тузов. Люди можуть сказати, що не все залежить від Тузова бо зверху є ще інвенстор, але для цього Тузов і є представник каналу, щоб переконувати інвестора в доцільності тих чи інших кроках. але він просто ТОНІС розтоптав. прикро, що такий колектив як був на ТОНІСу покинув канал. Бо насправді зарплати на ТОНІСу були не великі, але люди працювали там заради ідеї, жили цією роботою, але Тузов їх ніколи не чув. він зі своїм "чорним кардиналом" - продюсером новин Оксаной Іващик просто розчищяли собі плацдарм для правління, щоб вижити всіх з канала і залишити при собі "крис" Орловську і багато інших. А тут то вийшло так, що Тузов і Іващик вирили самі для себе яму. Костерін привів на ТОНІС Нікітіна. і новоспечений телепродюсер Тузову сказав, що приведе свою команду на ТОНІС, тому зараз і відбуваються звільнення. Хоча ж знову таки кого там звільняти? 5 людей що роблять новини????? Таким чином Костерін хоч і кум Тузова, але вирішив обережно його прибрати від керування каналом залишивши йому табличку "голова правління каналу" та дав можливість вести бездарну програму "Головне питання". Правда програма "Головне питання" це зовсім інше питання - жах. А нікітін нещодавно Дусі відкрито заявив, що він буде займатися фінансвовими питаннями, виробництвом, а Тузов вирішуватиме політичні питання. УВАГА!!!! Як на зеленому каналі можуть бути політичні питання????? Питання партії зелених??? Так вони і так вирішувались. Нині від власного виробництва на ТОНІСу залишилось кілька програм: бездарна погода з жахливим ведучим паном мошкіним(проти нього нічого не маю, але раджу все ж таки залишатися голосом за кадром ніж лізти в кадр). програма "Світські хроніки" - Свинські Хроніки, Новини, Сильні світу сього, Зелена варта от і всі програми які виробляє ТОНІС. Всі інші програми ТОНІС тупо купує у інших каналів чи паралельно з іншими каналами крутить певні програми. Тому те що Тузов збирається закрити програми то цікаво які саме він збирається закрити? Великий вибір?
Кирилл
5442 дн. тому
А,денюшек нету,вот крокодилов и показывают.И Юрочка своих людей тенет на сокращенные позиции. вот она жизнь...
ivan
5442 дн. тому
Який він генпродюсер,якщо його на роботі ніколи не має, якась дівчинка бігає від нього.
Внештатный Аффтар
5442 дн. тому
Ну то шо "закрываем, сокращаем, ищем варианты как уволить, что б не заплатить, и т.д." это понятно. А как там Юрочка Никитин? Чё делает? Чего генпродюсируют? Готовит какой то уммопомрачительный "старт-ап"? Или тихий но быстрый "гоу-хоум"?! Вообще чё там? Эй "дети подземелья" из оставшихся, кто знает? Нам, тем кто уже вырвался на свободу, итерестно же ё-моё! :))))))))))
элка
5442 дн. тому
не знаю, что там будут показывать после "скорочень", но сейчас сплошь одни змеи, крокодилы и жуки с тараканами во всех ракурсах. Даже в праздники и в прайм тайм! Писец какой-то! спецом програмировала этот канал одним из первых на пульте- сейчас пойдет ТОНИС в далекую даль, пока не исправится!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду