«Погоду» на Першому вестимуть Ольга Кіяшко та Карина Койа-Краса

27 Травня 2009
32449
27 Травня 2009
14:52

«Погоду» на Першому вестимуть Ольга Кіяшко та Карина Койа-Краса

32449
«Погоду» на Першому вестимуть Ольга Кіяшко та Карина Койа-Краса

З 26 травня 2009 року в «Погоді» на Першому національному (виробництво ESGroup) з'являться нові ведучі. Тепер програму окрім Олега Савкіна, почергово вестимуть Ольга  Кіяшко та Карина Койа-Краса.

 

За словами режисера ESGrouр Ольги Рябчун, виробники програми для її урізноманітнення вирішили додати нові обличчя. Для цього було проведено кастинг, у якому й перемогли Ольга з Кариною. Сама ж студія та кількість випусків на день (п'ять) залишатимуться незмінними.

 

«Карина Койа-Краса, на відміну від Олі та Олега, нова ведуча на Першому телеканалі України, - повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України. - Карина вже протягом восьми років займається модельним бізнесом, а також захоплюється співом».

 

Раніше Карина працювала ведучою на інших українських телевізійних каналах, знімалася в рекламних роликах й була ведучою Міжнародного фестивалю моди «Kyiv Fashion».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32449
Читайте також
25.05.2009 15:31
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
23 781
21.05.2009 15:56
Наталія Данькова
38 192
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
andredyachenko
5304 дн. тому
Это кто безмозглые барышни!!!!?? Оля Кияшко - самая лучшая ведущая на Первом Национальном!!!! Невероятно талантливая, безумно обаятельная и красивая девушка! О лучшей ведущей и мечтать нельзя!!!
rlk
5448 дн. тому
агов, я теж сумуватиму за савкіним. хоча я не дивлюся ні перший національний, ні прогноз погоди, але ж савкін - мрія багатьох жінок. погляньте на гостьову книгу у нього на сайті - жодного негативного відгуку, саме закохане чи напівзакохане щебетання. залиште савкіна, хай жінки тонуть в його очах безплатно й зблизька. ну хіба в театрі щось розгледиш на тій сцені? ще й гроші за це плати. та й взагалі - теж мені, дивина - симпатична дівчина, яка веде прогноз погоди. от чоловік у повному розквіті сил - ето оно : ))
ilona
5449 дн. тому
а шо, один савкин уже не справляется? или занят очень? так уж ему необходимы в помощь эти две однозначно безмозглые бырышни?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду