Газета Kyiv Weekly стане журналом і проведе ребрендинг

1 Травня 2009
22815
1 Травня 2009
10:53

Газета Kyiv Weekly стане журналом і проведе ребрендинг

22815
Газета Kyiv Weekly стане журналом і проведе ребрендинг

Англо-україномовна газета Kyiv Weekly наприкінці травня буде повністю переформатована. Вона стане 48-сторінковим журналом, а з назви щезне слово «Kyiv», щоб видання могло претендувати на статус загальнонаціонального.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», пілотний номер журналу вийде 20 травня, його буде презентовано на Київському міжнародному фестивалі реклами.  

 

Концепцію переформатування підготувала консалтингова компанія The Marker, створена Іриною Андрющенко. Нагадаємо, ця компанія співпрацює й з іншими проектами холдингу Evolution Media (якому належить Kyiv Weekly), зокрема з тижневиком «Комментарии».

 

Газета Kyiv Weekly видається з 18 січня 2002 року. Наразі виходить накладом у 10 000 екземплярів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду