ТРК «Київ» обурена вимогою фракції БЮТ транслювати звіт Черновецького

13 Травня 2009
6596
13 Травня 2009
17:25

ТРК «Київ» обурена вимогою фракції БЮТ транслювати звіт Черновецького

6596
ТРК «Київ» обурена вимогою фракції БЮТ транслювати звіт Черновецького

Виконувач обов'язків директора муніципального телеканалу «Київ» Дмитро Джангіров вважає заклик фракції Блоку Юлії Тимошенко у Київраді забезпечити трансляцію звіту міського голови Леоніда Черновецького втручанням у редакційну політику каналу, яке суперечить чинному законодавству. Фракція Блоку Юлії Тимошенко в Київраді вимагає особистого звіту мера Києва Леоніда Черновецького на сесії ради 21 травня цього року про свою роботу та діяльність Київської міської державної адміністрації із прямою трансляцією в ефірі телеканалу «Київ». Блок також просить Довгого забезпечити трансляцію комунальною телекомпанією Київ засідання Верховної Ради 15 травня, на якому тимчасова слідча комісія парламенту з розслідування порушень Конституції та законів посадовими особами Київради і Київміськадміністрації планує оприлюднити попередній звіт про свою роботу.

 

 «Редакційний колектив ТРК «Київ» вважає вимогу лідера фракції БЮТ в Київраді Тетяни Меліхової до секретаря Київради Олеся Довгого щодо внесення змін до графіку прямої трансляції сесії столичних депутатів протизаконною і такою, що суперечить статусу пані Меліхової та є порушенням нею елементарної депутатської етики, - заявив Дмитро Джангіров. - «ТРК «Київ» самостійно вирішуватиме питання власної редакційної політики. Ми не дозволимо втручатися в редакційну політику ні Олесю Довгому, ані Тетяні Меліховій, оскільки саме її звернення до секретаря Київради є абсурдним». У своїй заяві пан Джангіров посилається на законодавство, що забороняє втручання у редакційну політику.

 

Голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова у своїй заяві припустила, що Леонід Черновецький, який контролює комунальні ЗМІ Києва, може заборонити трансляцію звіту, і закликала киян не пропустити трансляцію звіту тимчасової слідчої комісії на телеканалі «Рада».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6596
Читайте також
23.04.2009 11:32
Юрко Космина, «Обком»
18 234
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OBI-Consulting.eu
5463 дн. тому
Хлопці із БЮТ праві! Включайте, колеги! Чи Ви хочете запис на День Народженя боса поставити одразу після 5 повторів фільму про "ньогокоханого"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду