Київрада вимагає створення програми «Час депутата» на ТРК «Київ»

24 Квітня 2009
10706
24 Квітня 2009
06:58

Київрада вимагає створення програми «Час депутата» на ТРК «Київ»

10706
Київрада вимагає створення програми «Час депутата» на ТРК «Київ»

Депутати Київської міської ради 23 квітня доручили виконувачеві обов'язків директора комунального підприємства «Телерадіокомпанія Київ» Дмитрові Джангірову до 1 червня 2009 року забезпечити створення та трансляцію телепрограми «Час депутата».

 

Нагадаємо, на каналі виходить програма «Час мера», головним героєм якої є міський голова Леонід Черновецький. Створення «Часу депутата» було особистою пропозицію секретаря комісії Київської міської ради з місцевого самоуправління, регіональних, міжнародних зв'язків та інформаційної політики Юрія Дмитрика, яку депутати включили до рішення про висвітлення діяльності депутатів комунальними ЗМІ. Нагадаємо, за це рішення проголосувало 62 депутати. 

 

Програма, що висвітлюватиме думки депутатів Київської міської ради, повинна мати хронометраж 30 хвилин і виходити в ефір раз на тиждень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10706
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду