detector.media
13.05.2009 17:25
ТРК «Київ» обурена вимогою фракції БЮТ транслювати звіт Черновецького
ТРК «Київ» обурена вимогою фракції БЮТ транслювати звіт Черновецького

Виконувач обов'язків директора муніципального телеканалу «Київ» Дмитро Джангіров вважає заклик фракції Блоку Юлії Тимошенко у Київраді забезпечити трансляцію звіту міського голови Леоніда Черновецького втручанням у редакційну політику каналу, яке суперечить чинному законодавству. Фракція Блоку Юлії Тимошенко в Київраді вимагає особистого звіту мера Києва Леоніда Черновецького на сесії ради 21 травня цього року про свою роботу та діяльність Київської міської державної адміністрації із прямою трансляцією в ефірі телеканалу «Київ». Блок також просить Довгого забезпечити трансляцію комунальною телекомпанією Київ засідання Верховної Ради 15 травня, на якому тимчасова слідча комісія парламенту з розслідування порушень Конституції та законів посадовими особами Київради і Київміськадміністрації планує оприлюднити попередній звіт про свою роботу.

 

 «Редакційний колектив ТРК «Київ» вважає вимогу лідера фракції БЮТ в Київраді Тетяни Меліхової до секретаря Київради Олеся Довгого щодо внесення змін до графіку прямої трансляції сесії столичних депутатів протизаконною і такою, що суперечить статусу пані Меліхової та є порушенням нею елементарної депутатської етики, - заявив Дмитро Джангіров. - «ТРК «Київ» самостійно вирішуватиме питання власної редакційної політики. Ми не дозволимо втручатися в редакційну політику ні Олесю Довгому, ані Тетяні Меліховій, оскільки саме її звернення до секретаря Київради є абсурдним». У своїй заяві пан Джангіров посилається на законодавство, що забороняє втручання у редакційну політику.

 

Голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова у своїй заяві припустила, що Леонід Черновецький, який контролює комунальні ЗМІ Києва, може заборонити трансляцію звіту, і закликала киян не пропустити трансляцію звіту тимчасової слідчої комісії на телеканалі «Рада».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY