Комісія Київради рекомендує звільнити Казбека Бектурсунова

15 Квітня 2009
7621
15 Квітня 2009
15:47

Комісія Київради рекомендує звільнити Казбека Бектурсунова

7621
Комісія Київради рекомендує звільнити Казбека Бектурсунова

Комісія Київської міської ради з місцевого самоуправління, регіональних, міжнародних зв'язків та інформаційної політики рекомендує Київраді ініціювати звільнення мером Києва Леонідом Черновецьким його радника з інформаційної політики Казбека Бектурсунова. Таке рішення комісія прийняла на своєму засіданні, повідомляє  proUA  з посиланням на «Українські новини».

 

Зокрема, комісія схвалила проект рішення, яке передбачає рекомендацію Київради Черновецькому звільнити Бектурсунова.

 

На думку комісії, Бектурсунов впливає на визначення інформаційної політики комунальних ЗМІ і фактично здійснює керівництво ними, але при цьому не несе відповідальності за свою діяльність, тому що формально є радником мера на громадських засадах.

 

Також комісія рекомендує Київраді ініціювати подальшу заборону радникам мера з інформаційної політики втручатися в діяльність комунальних ЗМІ.

 

За словами секретаря комісії, депутата Київради від фракції Блоку Юлії Тимошенко Юрія Дмитрука, вказаний проект рішення узгодили 4 фракції - БЮТ, блоку Віталія Кличка, блоку Литвина і Партії регіонів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7621
Читайте також
24.02.2009 18:51
Валерий Зайцев
, для «Детектор медіа»
19 276
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сусликов
5496 дн. тому
Он напоминает мне обезьяну, обученную хозяином показывать рожицы по команде. Может укусить зазевавшегося. Может подпустить обезьяньих клистирных газов из своей попки прямо в нос тому, кто ее обидит, съест предназначенный ей банан. Черновецкий на фоне своего кривомордого обезьяна смотрится Нарцисом или Аполлоном. Не трогайте обезьянов! Берегите природу! Киевских гоминоидов - в Красную Книгу! А лучше всего по программе благотворительности передать эту пару обезьянов в Ялтинский зоопарк. Там отравителя зверушек еще не поймали.
shelya
5496 дн. тому
Я з цим не-суб'єктом-владних-повноважень пробував судитися за ненадання відповіді на інформаційний запит, але є ухвала суду, де сказано прямим текстом: нема у Бектурсунова ніякої влади. От же ж прохвост, підпільний владика конспіративного медія-холдингу)))
WSG
5497 дн. тому
Навіщо людину чіпати? Просто заборонили б йому займатися педофілією, зоофілією, гомосексуализмом
Kinst
5497 дн. тому
"Також комісія рекомендує Київраді ініціювати подальшу заборону радникам мера з інформаційної політики втручатися в діяльність комунальних ЗМІ" - в таком варианте и советники меров не будут нужны.
Сусликов
5497 дн. тому
Начинаются гонения на нетрадиционалов? Конец свободе сексуальных связей? Помогите бедному {CENSORED}!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду