У колективі UBC розкол. Страйку не буде

4 Листопада 2008
3985
4 Листопада 2008
15:33

У колективі UBC розкол. Страйку не буде

3985
У колективі UBC розкол. Страйку не буде
Колектив телеканалу UBC найближчим часом не страйкуватиме. Про це «Детектор медіа» повідомив голова осередку Київської незалежної медіа-профспілки на каналі Андрій Деркач.
 
За його словами, минулого тижня на каналі відбулись збори, ініційовані новим керівництвом каналу, на які не було запрошено представників профспілки. На зборах було зачитано звернення до інвестора, в якому йшлося про те, що колектив підтримує нинішнє керівництво і погоджується працювати на каналі й надалі.
 
«За моїми даними, там були 40% колективу, і всі підтримали це звернення. Після цих зборів стало очевидно, що колектив розколотий зусиллям нового керівництва. Це свідчить про те, що страйк не буде ефективний», - каже Андрій Деркач.  
 
Як повідомляють джерела «ТК», працівникам каналу запропонували два варіанти: або підтримувати нинішній менеджмент, або дочекатись приходу іншого, який матиме доручення звільнити всіх і набрати новий штат. Усі присутні на зборах підписались під зверненням, лише деякі мали певні застереження. Після цього, за інформацією джерел «ТК», співробітникам каналу почали пропонувати написати заяву про прийняття на роботу в нову структуру, яка має бути створена на основі двох об’єднаних департаментів. Як вже повідомляла «ТК», 29 грудня на UBC має відбутись об’єднання аналітичного та інформаційного департаменту.
 
Андрій Деркач, який зараз перебуває у відпустці, повідомив, що охорона отримала від керівництва вказівку не пускати його на канал. «Мене непокоїть те, що я, вийшовши з відпустки, прийду на канал, і мене просто не пропустять. А потім вони матимуть формальний привід звільнити мене за прогул», - сказав він «ТК».
 
В.о. головного продюсера телеканалу UBC Ольга Козак через свого секретаря категорично відмовилась давати будь-які коментарі «Детектор медіа».
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3985
Теги:
Читайте також
24.12.2008 11:39
Юліан Зарембовський, для «Детектор медіа»
15 815
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
UBC
5651 дн. тому
земля тебе пухом, юбиси
123
5651 дн. тому
иже еси на юбиси
маразм крепчает
5653 дн. тому
на самом деле каналу никогда невезло с топ-менеджментом. Амбициозная Коляда... Кроме бездарей, подхалимов и тех, кого давно пора списывать в тираж, маразматиков, идея создания собственными руками нового, настоящего бизнес канала привлекла, как ни странно, многих профессионалов. Пришли, пытались делать, в условиях постоянного выкручивания рук и слов, которые, как правило, всегда расходились с действительностью, в условиях постоянных интриг... казалось бы, за что здесь бороться и интриговать? профи и просто добросовесные работники - и их не так уж мало на канале - работали и их упрекнуть не в чем. Но упрекали, и чем дальше, тем больше. За то, что топ-менеджер не создала полноценного коммерческого отдела, за то, что на самом деле нет и до сих пор нет понимания того, на кого работала вся эта махина... нет и не было понимания, какой продукт канал должен делать и что называть качественным бизнес-контентом. Впрочем, это не удивительно. Ведь не было шеф-редактора. Настоящего, не старой маразматичной старухи, от текстов которой шарахались редактора изданий, а с когда-то уволили за профнепригодность. Не было и шеф-редактора новостей - слишком редкий гость на канале, чтобы хоть как-то улучшать контент ...да и зачем?..ДАЛЫ БУДЕ
gggi
5653 дн. тому
...просто хотим делать свою работу.
VIY
5654 дн. тому
А что вы хтели. Вас всех е-ут на всех каналах. Где аня где дрругие п-ры а вы тащитесь. Только про свой карман думаете. Идите асфальт класть. В Украине только две проблемы- лохи и дороги.
Доброжелатель
5654 дн. тому
На самом деле на канале нет объединяющего звена. Некоторых давно надо списывать на пенсию. А на самом деле проблема в том, что нет четкого понимания, куда канал движется. Создается впечатление, что каждый день Васильев генерирует новую идею, перечеркивающую предыдущую. А концепция на самом деле была изначально неплохой.
50 самых богатых украинцев
5654 дн. тому
Геннадий Васильев, 53 года, женат, есть сын и дочь Состояние $ 1,67 млрд Состояние в прошлом году $ 527 млн Сфера деятельности: уголь, металлургия, финансы, медиа Покидая в конце 2006 года пост председателя партии Держава, которую Геннадий Васильев и основал, экс-генпрокурор заявил, что уходит заниматься наукой. И не прогадал. Дай бог каждому украинскому ученому хотя бы сотую часть того благополучия, которое в этом году легло на плечи совладельца донецкого концерна Энерго. Состояние бизнесмена под №17 в списке самых богатых украинцев соответствует трем годовым бюджетам всей отечественной науки. Разумеется, не в гуманитарной сфере ковал Васильев свой первый миллиард. Концерн Энерго - крупнейший в стране угольный холдинг. Причем, кроме самой плодоносной шахты Украины, Красноармейская-Западная №1, на Васильева работают российские горняки Кемеровской области и Кузбасса. Коксующий уголь всегда в цене. И металлурги щедро платят за это сырье. Во всяком случае Васильев вместе со своими бизнес-партнерами – Леонидом Байсаровым (№16) и Виктором Нусенкисом (№7) на этом спросе неплохо подзаработали, утроив по сравнению с прошлым годом свое состояние. Это абсолютный рекорд роста нынешнего рейтинга богачей. http://files.korrespondent.net/projects/top50/2008/504740
некому бастовать
5654 дн. тому
На канале осталось три журналиста, пять операторов, два видеорежиссера. Кто еще не уволился, находятся в отпусках или на больничном.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду