Олександр Саломаха став гендиректором UBC і обіцяє вирішити питання з зарплатнею

18 Листопада 2008
18399
18 Листопада 2008
18:16

Олександр Саломаха став гендиректором UBC і обіцяє вирішити питання з зарплатнею

18399
Олександр Саломаха став гендиректором UBC і обіцяє вирішити питання з зарплатнею
Олександр Саломаха офіційно призначений генеральним директором телеканалу UBC. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив сам пан Саломаха.
 
За його словами, перед ним стоїть завдання відновити повноцінну роботу каналу. «До кінця цього тижня ми спробуємо відпрацювати нову сітку мовлення та концепцію, а до початку року – відновити нормальне мовлення», - сказав він. Новий генеральний директор наголосив, що в першу чергу намагатиметься вирішити всі проблеми з виплатою заробітної платні колективу. Нагадаємо, за інформацією джерел «ТК», частина співробітників каналу отримала лише половину заробітної платні за жовтень. За словами екс-редактора програми «Агробізнес» Ірини Епік, зарплатню в повному обсязі отримали лише окремі працівники каналу.
 
«Наш колектив ділиться на тих, хто працює звитяжно, незважаючи на заробітну платню, і тих, хто працює від зарплати до зарплати. Ті, хто добре працював, переважно отримали всю зарплату, а ті, хто не давав відповідного результату, отримали те, що отримали, - прокоментував ситуацію з оплатою праці на UBC пан Саломаха. – Щоправда, я бачу тут кількох людей, які працювали нормально й повноцінно, але їхня праця була недостатньо оплачена. Зараз я розмовляю з колективом, і ми намагаємось вирішити ці питання».
 
За словами Олександра Саломахи, канал набиратиме нових людей (зокрема журналістів), «які захочуть працювати на UBC». Концепція каналу залишиться незмінною. «Головне завдання – висвітлювати всі важливі питання у межах бізнесу, вторинне завдання – тематика бізнес-відпочинку. На ці два напрямки буде націлене наше мовлення, яке має бути корисне для нашої цільової аудиторії», - сказав Олександр Саломаха. Нагадаємо, його попередник Володимир Гуцул разом із генеральним продюсером Вікторією Барсковою покинули канал 10 жовтня, не зумівши вирішити проблему з невиплатою зарплатні.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18399
Читайте також
24.12.2008 11:39
Юліан Зарембовський, для «Детектор медіа»
15 815
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
пари
5639 дн. тому
ставки приняты - соломахер хоть поставит , что останется
Саломахеру
5639 дн. тому
Да кто ты такой, чтобы определять, кто как трудился? да и как ты определять будешь? по тому что тебе выложили проФФесионалы вроде наталки козловой? тебя хоть оформили уже? Cтавлю на то, что до нового года и этот уйдет, не получив зарплаты
Говоруну:
5639 дн. тому
Какая разница куда подалась эта {CENSORED]. Сейчас намного интереснее наблжюдать, чего натворит Остап Бендер по-украински. Вот это уже интересно......
Говорун
5639 дн. тому
А в какой отстой барсУкову отправили? Эта чванливая тётка с неизменной пометкой на визитке "заслуженный журналист от Кучмы" ИЗЧЁ на халтур-ТВ на УТ-1 отличалась заносчивостью и непробиваемостью. Валила все корреспондентсткие тексты по полной программе... Так кудЫ сия гениальная жоППППа подалася на сей раз?
все хорошо
5639 дн. тому
Этот похлеще всех предыдущих. Соломахер, не шути с гениальным, он сейчас злой, может и собак прислать , а мы-то тебя знаем - совет друга.
Нормальный пацан-2
5640 дн. тому
А самое-то смешное, что в телевидении он ничего не понимает. Хотя кому какое дело - главное, чтоб карманчик был пошире. Салормахер - вперед за деньгами. Хотя, не знаю - може там обломится. Вон сколько руководителей было - никто особо не обогатился. Хотя, этот знает много схем. Ха-ха...Не канал, а какой-то цирк сплошной
xxx
5640 дн. тому
Гуцул И Барскова еще на ictv такое чудили - народ только диву давался, как таких держат. Не удивительно, что и с Юбиси сплыли. Бабла настригли - и сплыли. Пусть теперь Саломаха сделает последний хапок - недолго осталось, скоро все накроется медным тазом.
нормальный пацан
5640 дн. тому
Старый подольский гопник за дв месяца настрижет с гениального прокурора столько, сколько не снилось ни Хератонову, ни нынешним Детям Космоса на ТРК Киев и аналогичным призванным телеварягам. Старая школа. Или прокурор открыл через Солому центр конвертации?
ЭКС-ЮТАР
5640 дн. тому
А ну-тко! Дай пройтить! Сам ты пошел! Пройтить дай гавару! - Сан Ваныч! Мы здеся! Позови с собой! Скоко хошь освоим, как нада саккумулируем! Талайчук, Рябчун и Ярема нам ни до чого - сами с усами! САН ВАНЫЧ! Ты лучший!
5640 дн. тому
Не, ....берите еще древнее - Ютар, который продал очень уж даже удачно для себя. И вот опять всплыл. Запахло денежками. Наверное, прохудился карманчик Саломахин?
максим кузьменко
5640 дн. тому
кто такой александр соломаха? радио континент?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду