detector.media
04.11.2008 15:33
У колективі UBC розкол. Страйку не буде
У колективі UBC розкол. Страйку не буде
Колектив телеканалу UBC найближчим часом не страйкуватиме. Про це «Детектор медіа» повідомив голова осередку Київської незалежної медіа-профспілки на каналі Андрій Деркач.
 
За його словами, минулого тижня на каналі відбулись збори, ініційовані новим керівництвом каналу, на які не було запрошено представників профспілки. На зборах було зачитано звернення до інвестора, в якому йшлося про те, що колектив підтримує нинішнє керівництво і погоджується працювати на каналі й надалі.
 
«За моїми даними, там були 40% колективу, і всі підтримали це звернення. Після цих зборів стало очевидно, що колектив розколотий зусиллям нового керівництва. Це свідчить про те, що страйк не буде ефективний», - каже Андрій Деркач.  
 
Як повідомляють джерела «ТК», працівникам каналу запропонували два варіанти: або підтримувати нинішній менеджмент, або дочекатись приходу іншого, який матиме доручення звільнити всіх і набрати новий штат. Усі присутні на зборах підписались під зверненням, лише деякі мали певні застереження. Після цього, за інформацією джерел «ТК», співробітникам каналу почали пропонувати написати заяву про прийняття на роботу в нову структуру, яка має бути створена на основі двох об’єднаних департаментів. Як вже повідомляла «ТК», 29 грудня на UBC має відбутись об’єднання аналітичного та інформаційного департаменту.
 
Андрій Деркач, який зараз перебуває у відпустці, повідомив, що охорона отримала від керівництва вказівку не пускати його на канал. «Мене непокоїть те, що я, вийшовши з відпустки, прийду на канал, і мене просто не пропустять. А потім вони матимуть формальний привід звільнити мене за прогул», - сказав він «ТК».
 
В.о. головного продюсера телеканалу UBC Ольга Козак через свого секретаря категорично відмовилась давати будь-які коментарі «Детектор медіа».
 
 «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY