Нацрада дозволила каналу «Вінтаж» перейменуватись у UNC

Нацрада дозволила каналу «Вінтаж» перейменуватись у UNC

16 Вересня 2021
2563
16 Вересня 2021
13:47

Нацрада дозволила каналу «Вінтаж» перейменуватись у UNC

2563
Тепер канал мовитиме з лого UNC (Ukrainian News Channel).
Нацрада дозволила каналу «Вінтаж» перейменуватись у UNC
Нацрада дозволила каналу «Вінтаж» перейменуватись у UNC

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію ТОВ «ТРК «Вінтаж ТВ» через зміну логотипу. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 16 вересня.

Тепер канал мовитиме з лого UNC (Ukrainian News Channel). І орієнтуватиметься на економічні новини. Однак ліцензія каналу передбачає і наявність розважальних програм. Нагадаємо, нове керівництво запевняло, що сам формат каналу змінюватись не буде, у сітці поки що залишаються розважальні програми та фільмопоказ.

Голова Нацради Ольга Герасим’юк зазначила, що досі має питання до формату каналу. Однак зміну логотипу назвала «технічною». І члени регулятора її підтримали.

Нагадаємо, харківський бізнесмен Андрій Карпій продав свій супутниковий канал «Вінтаж ТВ». Нові власники та керівники планують запуск економічного каналу Ukrainian News Channel. У реєстрі бенефіціаром є Анна Геннадіївна Коляда, яка у 2017 році очолювала канал Business.

Втім очільник UNC Максим Вакуленко в розмові з «Детектором медіа» сказав, що  інвестором каналу може стати «український заможний фінансовий фонд» і, можливо, з часом до фінансування долучаться західні партнери цього фонду. Назвати його він планує після оформлення всіх угод і внесення змін до реєстру.

«Я можу лише сказати, що інвестори походять не з медіаринку, а з ринку фінансів», — сказав він.

Графіка: Національна рада з питань телебачення та радіомовлення 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2563
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду