Анатолій Гуцул призначений генеральним директором студії «Економічний вісник»

18 Вересня 2008
26620
18 Вересня 2008
16:35

Анатолій Гуцул призначений генеральним директором студії «Економічний вісник»

26620
Анатолій Гуцул призначений генеральним директором студії «Економічний вісник»

Генеральним директором продакшн-студії «Економічний вісник» призначений Анатолій Гуцул. Раніше Анатолій Гуцул обіймав посаду заступника директора компанії. Про це повідомила прес-служба студії.

Раніше повідомлялось, що попередній керівник студії Володимир Гуцул призначений генеральним директором Українського бізнес-каналу (UBC).

 

Студія «Економічний вісник» - заснована у 1994 році. Студія має власну технічну базу для виробництва телевізійних програм як економічного, так і розважального спрямування. На сьогоднішній день студія виробляє шість програм щотижневих програм. Вони виходять на каналах ТРК «Київ», 5 канал, КДРК, УТР.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26620
Читайте також
24.12.2008 11:39
Юліан Зарембовський, для «Детектор медіа»
15 817
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Споглядач
5621 дн. тому
А тепер Гуцул старший повернеться з УБК до своєї студії, а молодшого попросять... Отака гра?
5704 дн. тому
Анатолий Гуцул - син Володимира Гуцула.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду