У каналу Business змінився директор

У каналу Business змінився директор

21 Квітня 2017
3357
21 Квітня 2017
16:35

У каналу Business змінився директор

3357
Директором телеканалу Business (ТОВ «ТРК “Погода ТБ”») став Дмитро Земських замість Сергія Сідорова.
У каналу Business змінився директор
У каналу Business змінився директор

Телеканал звернувся до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з внесенням відповідних змін до своїх ліцензій на супутникове та цифрове ефірне мовлення.

Але Нацрада перенесла розгляд цього питання, оскільки тривалий час не може знайти мовника за його адресою та навіть не може доставити до нього запрошення на засідання.

Власником ТОВ «ТРК “Погода ТБ”» є ТОВ «Простір ТБ», яке належить чеській компанії «Медіа Європа А.С.». Кінцевим бенефіціаром цієї компанії телеканал Business раніше називав громадянку Чехії Катаржину Шімкову. За неофіційними даними, цей канал пов’язували з колишнім першим віце-прем’єр-міністром Сергієм Арбузовим.

Нагадаємо, що минулого року телеканал Business був за борги вимкнений із цифрового ефіру провайдером «Зеонбудом». Нацрада призначила з цього приводу дві перевірки – і телеканалу, і провайдера. Перевірки підтвердили відсутність мовлення.

Під час перевірки Нацрада з'ясувала, що 26 грудня 2016 року головний державний виконавець Печерського райвідділу державної виконавчої служби в м. Києві провів опис і арешт майна телеканалу Business (ТОВ «ТРК "Погода ТБ"»), яке обслуговується Концерном РРТ. Обладнання каналу обмежено правом користування ним без права відчуження та передано на зберігання до «Зеонбуду». Унаслідок цього Концерн РРТ з 26 грудня 2016 року не подає сигнал каналу до головної станції мультиплексування «Зеонбуду».

23 лютого Нацрада оголосила попередження вимкненому «Зеонбудом» телеканалу Business за відсутність мовлення. А розгляд результатів позапланової перевірки «Зеонбуду» відклала до вирішення в суді спору «Зеонбуду» з Нацрадою щодо попередження за вимкнення телеканалу «Вінтаж».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3357
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду