Працівникам UBC видадуть лише 50% зарплатні

13 Квітня 2009
6150
13 Квітня 2009
11:05

Працівникам UBC видадуть лише 50% зарплатні

6150
Працівникам UBC видадуть лише 50% зарплатні

Керівництво телеканалу UBC має намір виплатити колективу лише половину зарплатні за березень. Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел на каналі, підтвердив співробітник UBC, керівник проекту «Політики про економіку» Дмитро Гнап.

 

За словами пана Гнапа, про те, що зарплату за березень не буде виплачено в повному обсязі, заявив представник інвестора (нагадаємо, UBC належить народному депутату України, члену фракції Партії регіонів Геннадію Васильєву).  За інформацією інших джерел, частині працівників каналу заборгували частину зарплатні за лютий і повністю за березень. Таку ситуацію представник інвестора охарактеризував як тимчасову, проте не вточнив, протягом якого періоду зарплата виплачуватиметься частково.

 

Також, як повідомляють джерела, представник інвестора заявив про заплановані на травень скорочення штату, а також про те, що частині колективу, ймовірно, буде запропоновано взяти відпустку за власний рахунок.

 

Генеральний директор UBC Олександр Саломаха нині перебуває на лікарняному. У розмові з ТК він підтвердив, що колективу було оголошено про «зменшення виплат за березень», проте сам він не був присутній на зустрічі засновників із колективом. «Заробітна платня за березень справді буде зменшена на 50%, - сказав пан Саломаха. - Я думаю, що позиція інвестора правильна. Якщо інвестор у часи кризи не може більше платити, ми самі повинні на себе заробляти. Саме таке завдання я й ставитиму перед працівниками телеканалу».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6150
Читайте також
24.12.2008 11:39
Юліан Зарембовський, для «Детектор медіа»
15 815
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ольга
5478 дн. тому
Если мультимиллионер, бывший генпрокурор Геннадий Васильев ведет как {CENSORED} со своими журналистами телеканала Ubc, то что можно сказать за рядовых прокуроров?
Господь Бог (МП)
5492 дн. тому
Вор и жулик, до последнего вздоха. Душенка мелкая , и мозг с гулькин (CENSORED). Не только УБК было "кинуто", но и православные телевизионщики в очередной раз убедились, что Васильев и его окружение - жулье.
Горячофф
5492 дн. тому
Тю! Им только планируют урезать часть зарплаты... Тем более за март... А как вам, телекритика, когда платят часть за декабрь, а после - молчок... У вас че, нет в КМХ "вуласних джерел".
Обманутый журналист
5492 дн. тому
Учитывая то, что Васильев вытворяет на телеканале UВС со своими рабами-журналистами, можно лишь посочувствовать его бывшим подчиненным из Генпрокуратуры. Кстати, откуда у у "честного" государственного эксГенпрокурора завелись такие бешеные деньги. Самое время его коллегам из Генпрокуратуры очень внимательно посмотреть на своего бывшего шефа в плане коррупции.
Господь Бог (МП)
5492 дн. тому
Недолго музыка играла, недолго пел экс-прокурор.
опа
5493 дн. тому
опа! денеги закончились
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду