З «1+1» планують звільнити 400 працівників?

13 Березня 2008
22138
13 Березня 2008
14:48

З «1+1» планують звільнити 400 працівників?

22138
З «1+1» планують звільнити 400 працівників?
Як повідомляють достовірні джерела «Детектор медіа» на каналі, генеральний продюсер «ТСН» Володимир Карташков на зборах колективу інформаційної служби оголосив про те, що керівництво телеканалу «1+1» планує звільнити близько 400 працівників (40% штату).
 
Решті працівників каналу, як начебто заявив пан Карташков, буде підвищено зарплату, на них чекає стажування на телеканалах Central European Media Enterprises у Румунії та Чехії. Також він начебто додав, що частину звільнених працівників можуть запросити працювати на інтернет-проекти медіагрупи СМЕ. Сам Володимир Карташков категорично спростував цю інформацію: «Я такого не казав». Тим часом «ТК» отримала підтвердження від декількох присутніх на зборах співробітників «1+1», які, на жаль, не погодились давати коментарі під своїми іменами.
 
Працівникам «ТСН» також роздали для заповнення анкети (зразок), за якими начебто буде проводитися відбір кандидатів на звільнення. Остаточне рішення, за інформацією джерел, має бути ухвалене 18 березня на зборах акціонерів.
 
Заступник генерального директора «1+1» Максим Варламов заявив «ТК»: «Я нічого про це не чув».
 
«Постійно проводяться консультації щодо оптимізації роботи компанії, але масових звільнень не планується», - сказала виконавчий віце-президент СМЕ Марина Вільямс.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22138
Коментарі
22
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вона
5883 дн. тому
Практика свідчить - щоб ти почав заробляти нормальні гроші - треба, щоб тебе скоротили. Ще побачимо хто останній сміється...
Вона
5883 дн. тому
Подейкують, що рейтинги на Інтері куплені, тому й тримаються. Ну не можуть мертві програми на зразок Картатої потати давати таких захмарних рейтингів. Єдине що на Інтері може давати нормальний рейтинг це "подробності" ( недільні). Але оскільки головний конкурент "Плюси" - то і їм занижують рейтинги. А щодо схожості анкет, то може Румуни - посланці від Безлюдної з метою розвалу каналу?
Сумнів
5883 дн. тому
Для Boa: це буде тільки у "світлому майбутньому" (в сенсі ПЛЕКАННЯ кадрів) 1+1 в смислі зберігання кістяка, плекання кадрів тримався дуже довгі роки і до останнього. Тримався навіть так, що там працюють ну настільки профнепридатні й застойні люди, що мама-нє-горюй. Але і на цю старуху (1+1) знайшлася проруха. Льоша Роднянський збрав своє бабло і кинув своїх на амбразуру безробіття. Тепер побачимо хто є хто з 1+1 на ринку і що хто може. А можуть там лише одиниці. Зате у багатьох кредити на квартири і машини і дачі... У багатьох будуть інфаркти і істерики.
Сумнів
5883 дн. тому
Вова Павлюк з НК, не треба себе так тупо піарити на трупах 1+1. Якщо тебе отбраковали на роль ведучого ТСН, це не значить, що тепер треба зловтішатися і піаритися, який ти красівий шеф-редактор "репортера". Нічим ці новини не кращі. Ацтой. Прошлогодній сніг.
5884 дн. тому
ЖурналЮге. Добавь сюда еще уборщиц,вахтеров,электриков,пожарников,сантехников,вентиляционщиков,пищеблок-тех,кто в штате НТКУ,но обслуживает плюсы.Получишь монстра,который гонит в эфир не собственную продукцию,а мыльное фуфло заграничное.Чтобы носить кассеты,достаточно 3-х администраторов!
ANN
5884 дн. тому
Як раз "Репортер" на новому сьогодні найкращий серед УСІХ випусків новин. Їм треба розширити ефір з 15 хв. принаймні до 30-40 і більше давати політінформації. В іншому вони на сьогодні найкращі і найдинамічніші з усіх!
Буратино
5884 дн. тому
Кстати - образец анкеты - почти точная копия того, что в свое время собирали от сотрудников Интера.
ЖурналЮга
5884 дн. тому
Знаю точно, что пару лет назад, когда я работал на 1+1, штатных сотрудников было около 800, сколько контрактников - не известно. Так что тысяча сотрудников - вполне реальная цифра.
Вася
5884 дн. тому
Те, кто не в состоянии писать и работать сами увольняют тех, кто способен. это естественно. те. кто работает, работу себе найдут. А вот те, кто увольняет никакой другой работы, кроме, как издеваться над другими, не знает и не умеет. Возможно, что рейтинг "Интера" и не упал количественно, но он упал качественно. Сегодня этим каналом рулит тот, кто заплатит. Страна тупеет. Страну жалко.
D.S.
5884 дн. тому
400 працівників - це 40%?? Щось здається штат на плюсах менший за тисячу. В нас лише державне телебачення може собі дозволити утримувати таку кількість...
ANN
5884 дн. тому
Вспомним более давне сокращение Нового, кто после этого смотрит Репортер??? Интер - не уверена в рейтинге, еще и плюсы.
Profi
5884 дн. тому
От странно , из моих знакомых , все меньше смотрят Интер , а рейтинг стоит как вкопанный ! Сдаецца мне , рейтинги основных тв-компаний , изрядно не соответствуют действительности.. Сколько стоит заказать нужный рейтинг ??
Boa
5884 дн. тому
до речі, для роботодавців краще заощадити реальні тисячі, ніж втратити гіпотетичні десятки тисяч... їм це гріє душу... :)
Boa
5884 дн. тому
2 Каха на превеликий жаль, у нашій країні поки не навчилися цінувати якість... а втрату рейтингу досі вважаючть чимось надуманим. Якби цього боялися,, як правильно вказала Лика, жодне "обличчя" з Інтера не поперли б, а плекали заміну... зрештою, це буде тільки у "світлому майбутньому" (в сенсі ПЛЕКАННЯ кадрів)
Лика
5884 дн. тому
Однако же, когда были массовые увольнения на "Интере", рейтинги не упали.
Kaxa
5884 дн. тому
2 Boa: Так. Згоден. Але ж подібні маніпуляції ще жодного разу не поліпшували якість праці та якість її результату, тобто якість продукту!!! А це певною мірою відіб'ється на рейтингу каналу, що в свою чергу може призвести і до зниження прибутку... І де ж у цьому сенс??? Заощаджуються тисячі, а втрачаються десятки тисяч...
Boa
5884 дн. тому
2 Каха: але погодьтеся, шановний, що: 1) півроку не треба платити людям з/п 2) новим платять ЗАВЖДИ менше (навіть якщо це профі, все одно беруть із випробовувальним періодом), так що економія коштів буде...
Kaxa
5884 дн. тому
Нічого собі новина!!! Хоча, як показує практика подібної оптимізації, за пів року майже ту ж саму кількість людей знову потрібно буде шукати!!! З одним лише "АЛЕ" - зовсім на інші кошти!!! Тобто на вже нову зарплатню! :))))))))))) Цікаво, що з цього вийде!
Profi
5884 дн. тому
Та а шо Карташкову ? Он свою 20-ку в месяц как имел так и будет иметь... народ жалко !
gy-gy
5884 дн. тому
ото карташков попав...
Profi
5884 дн. тому
Труба рынку ! 1+1 : - 400 НТН : - 400 Киев : - 100 Шо происходит ?? Скоро работникик телевидения будут зарабатывать 200 долларов и очень гордицца этим ! До свидания профессионалы .. здрасте местечковое ТВ...
МК
5884 дн. тому
Хотів би уточнити дещо у знаючих людей. Карташов зустрічався з "інформаційною службою". Хоче звільнити 400 чоловік. Це - інформаційників? Тобто тих, хто працює в інформаційній службі (операторів, дизайнерів(?), журналістів і т.п.)? Скільки взагалі працює людей на "1+1"? І скільки на "Інтері"? Просто для порівняння. Може хто знає
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду