Борис Фуксман зустрівся із колективом «1+1»

9 Лютого 2008
9328
9 Лютого 2008
19:10

Борис Фуксман зустрівся із колективом «1+1»

9328
Борис Фуксман зустрівся із колективом «1+1»

8 лютого відбулася зустріч Бориса Фуксмана із колективом та менеджментом телеканалу «1+1». Він вирішив особисто поінформувати працівників телеканалу про продаж ним та Олександром Роднянським 30% телеканалу компанії СМЕ.

 
За словами присутніх на зустрічі, Борис Фуксман назвав це рішення «непростим кроком», адже і він, і Олександр Роднянський вклали у канал частину своєї душі, і він був для них «більш ніж просто бізнесом». Причиною цього кроку, за словами Бориса Фуксмана, стали зміни у стосунках із партнерами, внаслідок яких у них зникло спільне бачення майбутнього каналу. Пан Фуксман висловив сподівання, що їхні багаторічні відносини з «1+1» триватимуть надалі.
 
Фуксман також повідомив колективу «1+1» про те, що акціонери сформують наглядову раду телеканалу. Як уже повідомляла «ТК», ймовірно, її членами будуть виконавчий директор Central European Media Enterprises Адріан Сарбу, виконавчий віце-президент цієї компанії Марина Вільямс та Борис Фуксман. Зараз, за словами Бориса Фуксмана, керівництво СМЕ за участю Адріана Сарбу розробляє стратегію подальшого розвитку «1+1». Проте, з огляду на відсутність на зустрічі представників СМЕ, які могли б говорити про деталі цієї стратегії, пан Фуксман обмежився констатацією факту, що вона буде розроблена найближчим часом, і, за його інформацією, радикальних змін на каналі не планується.
 
Також на зустрічі було розглянуто деякі питання, що стосувались виробництва та рейтингових показників каналу. Зниження рейтингів протягом 2007 року пояснюють об’єктивними і суб’єктивними причинами, і зрештою учасники зборів дійшли висновку, що цей рік був важкий, але за його підсумками стало зрозуміло, як у якому напрямку рухатись і за якими моделями слід працювати надалі. Про зміни менеджменту «1+1» на зустрічі не йшлося. Борис Фуксман запевнив працівників «1+1», що, як імовірний майбутній член наглядової ради, зробить усе, що від нього залежатиме, для того, щоб навіть непопулярні рішення, які можуть бути прийняті, були якомога менш болючими для працівників каналу.
 
Світлана Остапа, «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9328
Теги:
Читайте також
05.11.2007 15:43
Татьяна Неймаш
для «Детектор медіа»
57 812
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду