Нацрада внесла зміни в ліцензію «1+1»

26 Листопада 2008
24438
26 Листопада 2008
13:20

Нацрада внесла зміни в ліцензію «1+1»

24438
Нацрада внесла зміни в ліцензію «1+1»
26 листопада Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення про переоформлення ліцензії телеканалу «1+1». Переоформлення відбулось у зв’язку із зміною особового складу керівництва наглядового органу.
 
Нагадаємо, наприкінці жовтня 2008 року до зі склади наглядової ради «Студії 1+1» було виведено Марину Вільямс та Бориса Фуксмана, натомість її членами стали Ігор Коломойський та Олівер Майстер. У складі наглядової ради залишився виконавчий директор компанії Central European Media Enterprises Адріан Сирбу. Також у ліцензії змінено генерального директора компанії – був Максим Варламов, став Олександр Ткаченко.
 
Змінено також назву одного із власників телекомпанії: іноземне підприємство «1+1 Медіа» перейменоване на іноземне підприємство «1+1 Продакшн». Тепер за ліцензією власниками ТОВ «Студія 1+1» є ТОВ «Медіа Сервісез Україна», м. Київ – 42 %; Іноземне підприємство «1+1 Продакшн» - 30 %; Грізард Інвестментс Лімітед, Кіпр – 22,98 %; Грінвуд Інвестментс Лімітед, Кіпр – 5,02%. Інші дані ліцензії залишаються без змін.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24438
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5622 дн. тому
То есть уже прямые владельцы-иностранцы - не препятствие???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду