23 жовтня CME проведе «День інвестора» у Нью-Йорку

15 Жовтня 2008
8722
15 Жовтня 2008
13:20

23 жовтня CME проведе «День інвестора» у Нью-Йорку

8722
23 жовтня CME проведе «День інвестора» у Нью-Йорку
Американська Central European Media Enterprises (CME), що володіє контрольним пакетом групи компаній «1+1», 23 жовтня проведе «День інвестора». Захід відбудеться у Нью-Йорку, у Лінкольн-центрі.
 
Як повідомляє CME на своєму офіційному сайті, із доповідями та презентаціями виступатимуть керівники майже всіх телеканалів, якими володіє компанія, у тому числі генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко та керівник телевізійного підрозділу групи Сергій Дем'янчук. Теми їхніх виступів компанія не розголошує, проте зазначає, що усі доповіді будуть викладені на сайті у вигляді аудіокастів та презентацій.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8722
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
СМЕ
5674 дн. тому
Саша и Серожа прочитают тооооже :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду