Роман Скрипін очолив Незалежну медіа-профспілку

23 Лютого 2008
18822
23 Лютого 2008
16:47

Роман Скрипін очолив Незалежну медіа-профспілку

18822
Роман Скрипін очолив Незалежну медіа-профспілку

Романа Скрипіна обрано головою Незалежної медіа-профспілки України. За його обрання проголосував 31 із 57 делегатів ІІ етапу з’їзду НМПУ, який пройшов у київському Будинку вчених 23 лютого.

 
Роман Скрипін був єдиним претендентом на пост голови НМПУ. Сергій Гузь, якого висунули на цей пост збори Київської незалежної медіа-профспілки 9 лютого, узяв самовідвід. Відмовився балотуватись на пост голови НМПУ і Єгор Соболєв, якого висували присутні на з’їзді.
 
Під час обговорення кандидатури Романа Скрипіна частина делегатів висловилась за переобрання Сергія Гузя, як людини, що має досвід роботи з регіональними осередками. Голова НМПУ зазначив, що продовжуватиме роботу з регіонами на посаді першого заступника голови профспілки. Він закликав обрати Романа Скрипіна «фронтменом» профспілки, оскільки, за власним зізнанням, «не є публічною людиною».
 
За словами Романа Скрипіна, зараз він займається розробкою концепції нового телеканалу. Відповідаючи на запитання делегатів з’їзду, Роман Скрипін зазначив, що, на його думку, Медіа-профспілка не має брати ґранти на свою діяльність і повинна мати постійно діючий виконавчий орган.
 
Делегати з'їзду проголосували за обрання Сергія Гузя першим заступником голови НМПУ, а Олександра Зінченка – заступником.
 
До комітету НМПУ обрано Миколу Фельдмана, Єгора Соболєва, Сергія Штурхецького, Тетяну Якубович, Кирила Булкіна, Михайлину Скорик, Олександра Тарасова і Наталію Возович. Головою ревізійною комісію обраний Олександр Харченко, членами – Олександр Кривенко та Юрій Шеляженко.
 
Про інші рішення ІІ етапу з'їзду НМПУ читайте тут
 
Довідка «ТК» (за матеріалами Вікіпедії):
Роман Скрипін народився 27 травня 1973 року у Полтаві. Здобув вищу освіту в Інституті журналістики КНУ. У 1990 році розпочав журналістську кар’єру стажером газети «Комсомолець Полтавщини». У 1991-1992 роках – журналіст газети «Україна молода», у 1992-1993 роках – позаштатний журналіст студії «Гарт» (УТ). У 1993-1995 роках – журналіст  Центру творчого телебачення. У 1995-1996 – співвласник і журналіст-продюсер приватної компанії «Агенція продюсерів». 1996-1998 – репортер, шеф-редактор новин, ведучий новин на УТ-1. З вересня 1998 року – редактор-ведучий програми «Вікна. Огляд преси» на телеканалі СТБ. З січня 1999 року – керівник та ведучий програм «Вікна. Опівночі» та «Медіаклуб» на СТБ. Покинув СТБ 2002 року, заявивши про цензуру. З 2002 року – журналіст Громадського радіо. У 2003 році став співавтором ідеї створення 5 каналу, де працював від моменту його заснування  ведучим, а згодом шеф-редактором. У червні 2006 року покинув 5 канал. З серпня 2006 року працював медіадиректором агентства «РБК-Україна». Покинув цю посаду у січні 2008 року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18822
Теги:
Читайте також
16.11.2009 17:21
Юліана Лавриш, для «Детектор медіа»
22 165
27.01.2009 08:01
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
20 767
24.04.2008 14:17
Роман Скрипін
, для «Детектор медіа»
10 261
24.04.2008 11:28
Олександр Тертичний
, для «Детектор медіа»
10 303
01.04.2008 12:07
Николай Фельдман, для «Детектор медіа»
7 722
25.02.2008 09:25
Олександр Тертичний
для «Детектор медіа»
10 418
Коментарі
28
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ok
5838 дн. тому
Коли про людину кажуть добре і погане - це признак особистості, коли ж це кажуть багато - признак великої особистості. Тож, Романе, вітаю.
Рояль
5906 дн. тому
Скрипін мій улюблений журналіст. після його уходу перестав дивитись 5-й. він урівень миколі вересню, тілльки молодший і сучасніший. чекаємо в етері! :) PS всі заздрісники хай {CENSORED} - час халяви минув, час конкуренції настав!
FAINA
5906 дн. тому
Скрипін, Соболев, Цеголко та пара нардепів пригробили 5-й, згадайте їх неприховану огиду та зверхність у кадрі. Бідне ТБ і профспілка.Достойники-отстойники. Де ж професіоналізм, а далі - улюблені матюки Роми і всіх з неоконченним вишом... Шкода ящика...
Надія
5906 дн. тому
Шановні..Я звичайна студентка, майбутній журналіст..Ось почитала вашу критику....і страшно стало. Що деградуємо..забуваємо про людяність..ганьбимо людей..А про себе так ніколи не скажемо. Бажання бути журналістом зникає...
HENR
5906 дн. тому
Скрипін ні чим головувати не може. Бо він не менеджер й не суспільний діяч, а самозакоханий поверховий тип. З примітивним бажанням себе виставляти - й усе. Клінічний приклад провінційного ексгібіціоналізму та менеджерської імпотенції. Всі вже раді були, що цей хам - а іншого слова для його телевиступів нема - зник куди подалі, що часи таких непрофесійних медійників, для яких їхня персона головніша за інфопривід - проходять, а ж дивись - висунули знову. Та що цей висуванець вміє? Лицьо демонструвати та свої селянські руки викладати на камеру.
WSG
5906 дн. тому
Таке враження, що журналістська п_братія не меньш лайлива і заздріслива як політична. Скрипін - крутий журналюга. Нехай поголовує. В нього все буде гаразд.
Денис Давидов
5906 дн. тому
Було б добре, якщо б на ТК зробили обов’язкову реєстрацію з наданням скану паспорту для коментування. Це найдієвіший засіб проти анонімного лайна.
ETSP
5906 дн. тому
При чем этот павлин и селюк к профсоюзному движению? Какой у него опыт есть защиты чьих-то интересов, кроме своих, жлобских? {CENSORED} решение и {CENSORED} персона, которая будут использовать профсоюз чтоб свою {CENSORED} везде пихать.
Максим Брежнев
5906 дн. тому
Считаю, что профсоюз такое объединение, которое ни в коем случае не должно быть чьим-то оружием и быть подкаблучным. Скрыпин незаисим, амбициозен, знает свое дело. Профсоюз может зазвучать при нём поновому.
hraff
5906 дн. тому
а последний коммент вообще удалили? ну вы ребята...чисто профессионалы... а коммент Алены не хотите стереть? разве он толерантный... от него сквозит дискриминацией
qwe
5907 дн. тому
Гузику, а что же ты так позиции сдал, неужели прищучили, или Михайлынка с Хорошем палки в колёса ставят??? а может хозяева новосоздаваемого Ромалом телеканала помогут жилищные вопросы решить??? Удачи парнив в вашем безнадёжном деле, так как неприпомню хоть какой-нибудь основательный результат НМПУ, кроме как гавкать,.. а караван всё равно идёт!
dik
5907 дн. тому
Рома, успіхов! Тримайся!
hraff
5907 дн. тому
нее :) цинзура у нас исключытельна ручнова характира
hraff
5907 дн. тому
{CENSORED}

Вот Ким мне понравилось как сказал - удел ниудачникофф - пачкать и они тут ф комментах пачкают по сами вуха... алена еще какая то нарисовалась с ярковыраженными оценочными суждениями
Алена
5907 дн. тому
Мда... еще одно доказательство того, что миром таки правят Пи-сы.... Боже куда катимся? Самовлюбленный понтоватый на все плюющий {CENSORED}..... Он ведь то Люто ненавидит всех и вся ( в том числе россиян) с экранов телевизора, то на щиро русском языке удивленно строит глазки "Я кого? А шо вы собственно россиян боитесь - они ж классные...." М-да настоящего светлого будущего видимо не видеть нам еще долго
Ким
5907 дн. тому
Боже мой, такое ощущение, что в каментах через один неудачники сидят. Ибо удел неудачников - пачкать. Анонимно пачкать, и это подтвердит любой журналист с опытом серьезной работы хотя бы в один год. Я не знаю ни Гузя ни Скрыпина, я вообще не состою в этом профсоюзе. Но товарищи-граждане, что с вами происходит? Вы откуда взялись вообще? Откуда г-на столько в вас, вы что???
ggggggg
5907 дн. тому
31 из 57 - яркое свидетельство тому что НМПУ на грани раскола. А Рома хоть и не лучший кандидат, но больше НИКТО не выдвинулся. Думаю, самый высокий уровень доверия был и остаётся к Егору Соболеву
Герик
5907 дн. тому
Эхе-хе! Народец. Сколько хороших идей растянули по карманам. Сегодня наш профсоюз - игрушка небольшой группки. Если пришло время перемен нужно меняться. Жили мы на периферии 15 лет сами, ну проживём ещё. Надежды на журналисткое братство где-то в глубине души живут. Лично Скрипина не знаю, но о некоторых высказываниях наслышан. Сильная рука, конечно, нужна, но если дана она заботливому человеку. Всё ещё ждём конкретных действий – не заиграйтесь!
hraff
5908 дн. тому
правильный шаг, Рома хоть и сложный в общении но харизматичный, именно текой "фронтмен" и нужен так что одобряю... жальтолько что {CENSORED}судя по кандидатурам на члена нацсовета подгрёб под себя профсоюз.... а так Рома может сделать многое.... {CENSORED}

абсолютно верная мысль насчет правильности Романа. И я хочу Вам заметить кандидатуры Тараса Шевченко и Лигачовой - прошли очень быстро и Роман был единственный против, однако очень тихо и как бы ниче не успел сказать до голосования... судя по Вашему посту, то если {CENSORED} и подгреб профсоюз, то только киевский... а там уже изменения ой не за горами
www
5908 дн. тому
Якби публіка раптом усвідомила, якими безпорадними людьми у вирішенні власних професійних проблем є більшість журналістів, всьому медіабізнесу настав би гаплик.
убийца эфира
5908 дн. тому
правильный шаг, Рома хоть и сложный в общении но харизматичный, именно текой "фронтмен" и нужен так что одобряю... жальтолько что {CENSORED} судя по кандидатурам на члена нацсовета подгрёб под себя профсоюз.... а так Рома может сделать многое.... {CENSORED}
НТКУ
5908 дн. тому
Ми дуже раді, що призначено саме цю дюдину! Романе, зверніть, будь ласка, увагу на те, що діється в НТКУ! http://www.telekritika.ua/news/2008-02-21/36642 Керівництво переслідує людей, близьких вам за духом - Крижанівського і Косяченка!! НТКУ
Денису Давидову
5908 дн. тому
Шановний, перш ніж комусь докоряти тут, краще погляньте на себе у дзеркало і згадайте, як хамсько й самозакохано Ви сам поводитеся на Дніпропетровщині, в тому числі й щодо колег по перу, солідарності, журналістської товариськості. Сходіть краще до церкви до сповіді, Денисе Давидов з Дн-вська! Бог усе бачить.
otar
5908 дн. тому
2 "?????" - уявіть собі, крім того Олександра Кривенка, є ще інша людина, яку так звуть.
Григорий Дуплянкер
5908 дн. тому
Лучше гондурасить на РБК, чем хабалить в профсоюзе
androgyny
5908 дн. тому
Сьогодні НМПУ показала себе як абсолютно керована, маріонеткова організація. Чуваки собі тихенько вирішили, висунули Скрипіна, Гузь сказав одобрямс - і народець без зайвих роздумів проголосував. Який із Скрипіна голова профспілки? Він хоч з кимось хоч колись знаходив спільну мову? А якщо Гузь як було сказано на з'їзді залишиться "сірим кардиналом" і буде тягти на собі всі регіони, виникає питання: нафіга Скрипін взагалі????
Денис Давидов
5908 дн. тому
Боже, скільки у вас злості та ненависті один до одного... Що про Сергія Гузя купа бруду, що тепер на Скрипіна. Вони у вас що, останній хліб забрали, дружину увели? Чи ви їх заочно ненавидіти за майбутні проступки? Не уявляю, як Ви можете доносити об’єктивну інформацію до інших, якщо у самих з вуст ненависть капає? Якщо вважаєте, що Гузь / Скрипін / ще хтось хапуги ненаситні, так говоріть про це відкрито. Приходьте на зібрання, піднімайте колег. Хоча такі аноніми-правдоруби не звикли до відкритої роботи, бо сказати вам нічого. Це ще комуністи довели.
ХОТЬ ЗАРАБОТАЕШЬ
5908 дн. тому
Рома. От всей души поздравляю тебя....Больше грантов - больше квартир купишь. Держись
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду