НМПУ хоче з’їхатися із КНМП в один офіс і просить своїх надто балакучих членів притримати язика

21 Травня 2008
8422
21 Травня 2008
14:59

НМПУ хоче з’їхатися із КНМП в один офіс і просить своїх надто балакучих членів притримати язика

8422
НМПУ хоче з’їхатися із КНМП в один офіс і просить своїх надто балакучих членів притримати язика
Комітет Незалежної медіа-профспілки на засіданні 17 травня ухвалив низку організаційних рішень. Зокрема, комітет постановив об’єднати офіси НМПУ та КНМП, запровадити членські картки, що буде означати також перереєстрацію в НМПУ, створити базу даних членів а також створити оргкомітет з підготовки фестивалю журналістики.
 
Голова НМПУ Роман Скрипін поки що відмовився коментувати «Детектор медіа» ці рішення, наголосивши, зокрема, що з питання офісу ще тривають переговори. При цьому він зазначив, що мотивацією переїзду НМПУ та КНМПУ в одне приміщення є оптимізація витрат.
 
Голова Київської незалежної профспілки Михайлина Скорик підвердила: щодо приміщення остаточних домовленостей немає. Також вона сказала: «Щодо переїзду в одне приміщення, то в цьому немає нічого нового. Тривалий час ми були в одному приміщенні, але там виникали постійні проблеми – постійно ламалися комп'ютери, у найкритичніші моменти зникав Інтернет, були накладки по спільному користуванню телефонами тощо.

 

Тому комітет КНМП вирішив змінити офіс, який ми зараз так само ділимо з іншими організаціями». За словами Михайлини, у рішенні комітету НМПУ йдеться про те, що профспілка переїде в нове приміщення, краще пристосоване для її діяльності, і що там будуть усі комунікації і належні умови для роботи.

 
Також Михайлина Скорик розповіла, що є принципове рішення комітету про реформування підходу до роботи профспілки і утримування офісу профспілки: «Позиція Романа Скрипіна полягає в тому, що члени профспілки мають самі утримували організацію. Раніше левова частина видатків покривалася за рахунок грантів, які часто відволікали від профспілкової роботи. Тобто, необхідний мінімум: зв'язок, оплата секретаря і юриста - мають покриватися за рахунок членських внесків». За словами голови КНМП, пропонується запровадити централізовану систему сплати внесків. З єдиного рахунку, на який вони надходитимуть від усіх регіональних організацій, будуть покриватися усі видатки центрального офісу.
 
Крім того, комітет ухвалив рішення щодо публічної позиції членів НМПУ, «що шкодять репутації організації», рекомендувавши своїм членам вести дискусію через внутрішню розсилку. Нагадаємо, протягом останніх місяців в Інтернеті, зокрема на «ТК» у рубриці «Медіа-профспілки», з’являлось чимало матеріалів, у яких критикувались ті чи інші дії керівництва та внутрішні процеси у КНМП та НМПУ.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8422
Теги:
Читайте також
24.04.2008 14:17
Роман Скрипін
, для «Детектор медіа»
10 266
24.04.2008 11:28
Олександр Тертичний
, для «Детектор медіа»
10 311
18.04.2008 09:41
Олександр Тертичний
, для «Детектор медіа»
9 056
01.04.2008 12:07
Николай Фельдман, для «Детектор медіа»
7 728
29.02.2008 14:25
Олександр Тертичний
для «Детектор медіа»
9 668
25.02.2008 09:25
Олександр Тертичний
для «Детектор медіа»
10 424
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
mag
5833 дн. тому
Хотелось бы, как плательщику членских взносов, понимать структуру статей расходов, на которые пойдут мои деньги. Т.е. - расшифровки по переговорам телефонным и статистика по трафику, отчет юриста о проделанной работе. Что касается секретаря, то я вообще не понимаю, зачем он нужен в данной организации? И почему мы должны оплачивать его услуги.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду