ВР подолала вето Президента на закон, яким ще на рік продовжені пільги для українських книговидавцівUNIAN

20 Лютого 2003
1186
20 Лютого 2003
14:50

ВР подолала вето Президента на закон, яким ще на рік продовжені пільги для українських книговидавцівUNIAN

1186
ВР подолала вето Президента на закон, яким ще на рік продовжені пільги для українських книговидавцівUNIAN
Верховна Рада України подолала вето Президента України на Закон України "Про внесення змін до деяких законів України з питань оподаткування".

Як передає кореспондент УНІАН, "за" проголосували 316 депутатів із 435, зареєстрованих у залі.

Як повідомляв УНІАН, 5 лютого 2003 р. Президент України Леонід КУЧМА застосував право вето щодо Закону України "Про внесення змін до деяких законів України з питань оподаткування", який подовжував дію пільг для книговидавців до 1 січня 2004 року. Л.КУЧМА пояснив це тим, що в разі подовженні дії цього закону бюджет в 2003 році втратить 700 млн.грн. За відсутності альтернативних джерел відповідних доходів бюджету, на його думку, це може негативно вплинути на виконання доходної частини Державного бюджету України на 2003 рік. Також Президент вказував на невідповідність цього закону Конституції та Бюджетному кодексу України і пропонував відхилити цей закон.

UNIAN
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1186
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду