Оксана Байрак: Безсонної ночі я придумала ідею свого нового фільму

25 Липня 2005
752
25 Липня 2005
17:22

Оксана Байрак: Безсонної ночі я придумала ідею свого нового фільму

752
Оксана Байрак: Безсонної ночі я придумала ідею свого нового фільму
Як вже повідомляла „Детектор медіа”, 13 липня розпочалися зйомки нового фільму Оксани Байрак «Аврора, или что снилось спящей красавице”. Стрічка присвячена 20-ій річниці Чорнобильської катастрофі.

Співпродюсерами картини виступають «Студія Оксани Байрак», телеканал Інтер та кампанія «ИнтВестДистрибьюшн». Фільм знімається за підтримки Міністерства культури та туризму України. За словами піар-директора «ИнтВестДистрибьюшн» Тетяни Шклярук, бюджет картини складає 1 мільйон доларів. Про це повідомили на сьогоднішній прес-конференції творці картини.

Про сюжет картини коротко розповіла режисер фільму Оксана Байрак:

«Это фильм-драма о взаимоотношении двух людей: маленькой девочки (Анастасия Зюркалова) и звезды балета (Дмитрий Харатьян). Главная героиня, которая очень пострадала в последствии Чернобыльской катастрофы, мечтает быть балериной. И девочка спасает звезду совецкого балета от моральной смерти.

В бессоную ночь я придумала ідею нового фильма. Очень часто в такие ночи ко мне приходят разные идеи, а снится мне обычно любовь».

Ерік Робертс грає американського продюсера головного героя. За його ж словами, Ерік Робертс охоче погодився зніматись у цьому фільмі, оскільки «не взяти участі в фільмі на таку тематику неможливо». Він повідомив, що хоча не бачив жодної української стрічки, але так добре як тут, до нього ніде не ставились.

Розповідаючи про свої враження від фільму Дмитро Харатьян зазначив: «Это не только фильм, это и акция направленная на то, что бы люди не забывали о человеческих бедах. Помимо художественной ценности - это акция веры, надежды и любви».

Наталія Данькова, для "Детектор медіа"

Читайте також:



Во вторник в Киеве начнутся съемки картины с Эриком Робертсом в одной из главных ролей

В украинском фильме снимется звезда из Голливуда

Влад Ряшин: «На международном телерынке позиция только покупателя – ущербна. Мы должны и продавать»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
752
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду