Телемюзикл з колядками та щедрівками планує зняти Юлія Лорд

25 Липня 2005
672
25 Липня 2005
16:41

Телемюзикл з колядками та щедрівками планує зняти Юлія Лорд

672
Телемюзикл з колядками та щедрівками планує зняти Юлія Лорд
До зимових свят співачка Юлія Лорд та оглядач львів’янин Юрій Гнатковський створять власний телевізійний мюзикл. Спочатку був намір випустити платівку різдвяно-новорічних пісень у джазових обробках, та згодом ця задумка перетворилася на повноцінний святковий телемюзикл. Як повідомляє Західна інформаційна корпорація, попередньо проект називається «Сніжність».

Сюжет дійства вже готовий, наразі тривають переговори з телеканалами щодо того, хто саме зніматиме телемюзикл. Події відбуватимуться на кораблі, який взимку у 20-х роках минулого століття пливе до Сполучених Штатів Америки. Під час подорожі на борту один з пасажирів, українець, постійно звеселяє присутніх виконанням рідних колядок та щедрівок. У результаті всі пісні перетворюються на різдвяні, але вже американські хіти.

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
672
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду