"Інтер" вже продано? оновлено новину від 22 липня, додано 23 липня

25 Липня 2005
1130
25 Липня 2005
13:58

"Інтер" вже продано? оновлено новину від 22 липня, додано 23 липня

1130
"Інтер" вже продано? оновлено новину від 22 липня, додано 23 липня
З достовірних неофіційних джерел Детектор медіа стало відомо, що цими днями відбувається остаточне підписання документів щодо продажу телеканалу «Інтер». Начебто, Ігор Плужніков, володар 71% акцій каналу, оформив документи, які дозволяють укласти договір купівлі-продажу одній відомій київській юридичній фірмі. Серед покупців джерела «ТК» називають: К.Григоришина, О.Абрамова, В.Хорошківського та інших. В.Хорошковського називають також тим, хто буде,начебто, вести справи каналу, але його точно не має серед володарів основних активів.

25 липня кореспондент "ТК" зателефонував в адвокатську контору "Коннов і Созановський", яка, за нашею інформацією, веде справи Ігоря Плужникова з продажу телеканалу "Інтер". Секретар Наталія відповіла нам, що керівництво зараз на місті відсутнє, справами "Інтеру" займається багато співробітників їх фірми, тож вона точно не знає, кому адресувати наші запитання. "Детектор медіа" надіслала свої запитання керівникам адвокатської контори "Коннов і Созановський" щодо можливого продажу телеканалу "Інтер" ряду російських бізнес-структур електронною поштою, і чекає на відповіді.

Ввечері 25 липня "ТК" отримала відповідь на свій запит до адвокатської контори "Коннов і Созановський". Наводимо його повністю: "В связи с тем, что с 18 июля Сергей Владимирович Коннов находится в отпуске, он не может прокомментировать Ваши вопросы.В любом случае, на наш взгляд, будет более уместным, если за ответами на поставленные вопросы Вы обратитесь непосредственно к заинтересованным лицам - телеканалу "Интер" и семье г-на Плужникова.С уважением,Helen Vladimirova PR - manager Konnov & Sozanovsky".

В свою чергу, "ТК" продовжує стежити за подіями.

Інф. Детектор медіа

Читайте також:

Плужніков перед смертю оформив документи на продаж "Інтера"?, УП

Порошенко не покупает «Интер», а посредничает?(обновлено)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1130
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду