Ющенко не призначив Порошенка

17 Лютого 2005
553
17 Лютого 2005
19:23

Ющенко не призначив Порошенка

553
Ющенко не призначив Порошенка
В Україні досі залишається вакантним місце секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Як сказав Петро Порошенко у коментарі "Українській правді", указу про його призначення на цю посаду немає.

Він не коментує, чому немає указу про його призначення, хоча Віктор Ющенко казав про те, що Порошенко отримав цю посаду.

"Це питання до президента", – сказав Порошенко.

Він сказав, що продовжує працювати в статусі голови бюджетного комітету Верховної Ради.

На питання, чи правда, що у розробленому проекті положення про Радбез за РНБОУ закріплено повноваження погоджувати заступників силових міністрів, Порошенко сказав, що це і так передбачається повноваженнями, які були введені ще при Володимирі Горбуліні.

Однак, як відомо, у законі "Про Раду національної безпеки і оборони України" за 1998 рік написано лише, що РНБОУ "координує та здійснює контроль за діяльністю органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони у мирний час" та "подає президентові України відповідні висновки та пропозиції".

Як відомо, раніше і Ющенко, і сам Порошенко говорили, що указ про призначення Порошенка є.

"УП"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
553
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду