Перша в Україні за рівнем передплати - Київська область

25 Липня 2005
530
25 Липня 2005
15:47

Перша в Україні за рівнем передплати - Київська область

530
Перша в Україні за рівнем передплати - Київська область
Перше місце в Україні за кількістю передплачених цього року примірників періодичних видань посіла Київська обласна дирекція УДППЗ “Укрпошта”.

Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на відділ маркетингу Київської обласної дирекції УДППЗ “Укрпошта”.

За підсумками передплатної кампанії на друге півріччя 2005 року по Київській обласній дирекції передплачено всього 686,3 тис. примірників газет і журналів, що становить 121,9% до тиражів на друге півріччя 2004 року.

При цьому тиражі передплати на газети і журнали України становлять 560,4 тис. примірників або 131,4% до рівня передплати аналогічного періоду минулого року. По виданнях Росії та інших країн тираж передплати становить 1,58 тис. примірників, ріст у порівнянні з аналогічним періодом 2004 року - 1%.

Обсяги передплати на місцеві видання становлять 123,06 тис. примірників.

Найвищий ріст тиражів забезпечили Яготинський (119,4%), Броварський (119%), Васильківський (118%), Бориспільський (111,9%) та Миронівський (110,2%) вузли поштового зв'язку.

На думку маркетологів Київської обласної дирекції УДППЗ “Укрпошта”, гарним результатам сприяли проведені в усіх підрозділах обласної дирекції підприємства Дні передплатника, а також широка рекламна кампанія серед населення області.

UNIAN

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
530
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду