Томенко пропонує створити у Києві другу "Народну платформу"

25 Липня 2005
540
25 Липня 2005
13:56

Томенко пропонує створити у Києві другу "Народну платформу"

540
Томенко пропонує створити у Києві другу "Народну платформу"
Віце-прем´єр з гуманітарних питань Микола Томенко пропонує створити в Києві майданчик, де українці зможуть дебатувати на політичні теми, повідомляє IMI.

Як повідомляє "5 канал", Томенко пропонує використати досвід лондонського Гайд-парку, де англійці вже сотні років дебатують на будь-які теми.

Віце-прем´єр вважає, що гучні мітинги кияни звикли влаштовувати на площах і майданах, а для спокійного обміну думками на політичні теми зручних місць у столиці не знайти.

У Київраді розглядають декілька варіантів розташування майбутнього майданчику. Серед них майданчик за Національною філармонією, Володимирська гірка та Шевченківський парк.

Чиновники Київради припускають, що перед виборами таке місце можна було б використовувати і для зустрічей політиків з виборцями.

У мерії наголошують, що створення такого парку Києву майже нічого б не коштувало.

Як відомо, донедавна на телеканалі "Інтер" транслювався передвиборчий проект "Народна платформа". Програму вів Олександр Пилипець, і вона мала вигляд телетрансляцій з платформи на Майдані Незалежності, де громадяни висловлювали свою думку "за" і "проти" з різних, переважно політичних питань. Деякі експерти називали передачу "Народна платформа" "пі-ар ходом" однієї з політичних сил, що брала участь у президентських виборах 2004 року.

Вибори до Верховної Ради України та органів місцевого самоврядування заплановані на березень 2006 року.

ІМІ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
540
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду