detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
05.03.2024 11:00
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 березня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 березня 2024 року
Відбудова України та благодійність Віктора Пінчука.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «Рада», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У блоці «Ми — Україна» з політичним коментатором Валентином Гладких обговорювали готовність росіян до повалення путінського режиму. Він сказав, що в Росії рано чи пізно почнеться зростання національних свідомостей та будуть люди, які розумітимуть, що повалити путінський режим можна лише збройним протистоянням.

Також повторили підсумковий випуск новин та інтерв’ю з міністром енергетики Германом Галущенком, які були в етері попередньої доби.

У блоці «Ради» про відбудову та міжнародну підтримку говорили із заступником керівника Офісу президента Олексієм Кулебою. Він сказав, що у 2024 році масштабуватимуть проєкт «Пліч-о-пліч» на Миколаївську область та будуть готові поширювати його на всі постраждалі області.

Народний депутат Дмитро Соломчук («Слуга народу») коментував блокаду українсько-польського кордону. Він сказав, що ситуація спонукає фермерів запускати власну переробку, аби замінити імпорт у крамницях. При цьому, через кордон не пропускають навіть благодійну техніку, яка має допомогти з посівними роботами.

У новинному слоті телеканалів ICTV та СТБ знову показали сюжет з ознаками замовності про реабілітаційний центр Recovery за участі співзасновника центру та власника згаданих телеканалів Віктора Пінчука. Зазначимо, що телеканали регулярно розповідають про роботу центрів.

Про блокування українсько-польського кордону говорили з послом України у Польщі Андрієм Дещицею та речником Державної прикордонної служби України Андрієм  Демченком.

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда телеканалу «1+1».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY