Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 лютого 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 лютого 2024 року

25 Лютого 2024
229

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 лютого 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
229
Зустріч Зеленського з фракцією та виїзна студія «Ради».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 лютого 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 лютого 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Інтер», Вже традиційно у ньому показували гостьову студію «Ради».

Співпрацю Росії та Північної Кореї обговорювали з дипломатом Олександром Левченком та політичною оглядачкою Наталією Плаксієнко-Бутирською. Левченко сказав, що рівень демократії в Росії вже наближається до Північної Кореї або ж Ірану. Також він додав, що Кремль гарантовано отримає ще мільйон снарядів та модернізовані балістичні ракети. За словами гостя, Володимир Путін ймовірно може передати Північній Кореї технології для налагодження виробництва «Іскандерів».

Також у нічному блоці повторили випуск програми «Акцент» та підсумковий випуск новин попередньої доби.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ про 145-річчя від Дня народження Казимира Малевича говорили з дослідницею життя Малевича та креативною директоркою «Українського інституту» Тетяною Філевською. А зі Святославом Вакарчуком обговорювали вихід нової пісні гурту «Океан Ельзи».

Народна депутатка Наталія Піпа («Голос») розповідала про засідання Парламентської асамблеї ОБСЄ без російської делегації. Вона сказала, що частково в ОБСЄ є сум за росіянами, оскільки припинились їхні внески. Але атмосфера на засіданні стала конструктивною й усі країни, крім Білорусі та Туреччини, дивляться в одному напрямку. Крім того, парламентарі розуміють, що Україна — щит Європи. Та набагато краще зупинити російську агресію на українській території.

Команда телеканалу «Рада» цього дня частково працювала у Київському міському центрі крові. У виїзній студії ефірили ведучі Ольга Нємцева й Максим Зборовський та кореспондентка Софія Куценко. А ведучий Вадим Колодійчук став донором.


Долучився до студії у центрі крові й народний депутат від «Слуги народу» Жан Беленюк. Поміж іншого, з ним обговорили зустріч Володимира Зеленського з фракцією «Слуга народу». Ведучий запитав, чи була зустріч екстраординарною, а Беленюк сказав, що сподівається на продовження подібних зустрічей. Аби була комунікація між депутатами, Офісом президента та президентом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
229
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду