Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 лютого 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 лютого 2024 року

19 Лютого 2024
501

Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 лютого 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
501
Безпекова конференція та тактика росіян.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 лютого 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 лютого 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «Рада», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

Про бойові дії у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили з військовим істориком Василем Павловим. Він розповідав, що в Авдіївці росіяни використовують тактику, яку радянські війська використовували у 1944-1945 роках, коли штурми відбувались з великою кількістю артилерії, не зважаючи на втрати.

У блоці «Ради» про Мюнхенську безпекову конференцію розмірковували політичні коментатори Олег Лісний, Богдан Ференс та Олексій Буряченко. Останній сказав, що промову президента України на конференції слухали світові лідери й це дуже важливо для глобальної безпеки.

З очільником Українського інституту національної пам’яті  та військовослужбовцем Антоном Дробовичем у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ говорили про Революцію Гідності. Він розповів, що сам робив 18 лютого 2014 року. Також говорили про відсутність повноцінного музею Революції та відповідної меморіалізації. Дробович зазначив, що меморіалу досі немає, оскільки земельні ділянки під нього арештовані та йде слідство. Та додав, що в це треба вкладатися та дуже серйозно ставитися.

Підсумки Мюнхенської безпекової конференції коментував колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін. Гість сказав, що в нього подвійні враження. Бо є підтримка, проте все одно лишається багато обережності. Крім того, він відзначив заяву чеського президента про артилерійські снаряди та додав, що українська делегація достойно відпрацювала під час конференції. Щодо ймовірної поїздки на фронт Клімкін сказав, що Трамп теоретично може приїхати в Україну. Та додав, що Трампу важливо бути успішним і відповідно Україна має запропонувати йому успіх.

Показали й сюжет з ознаками замовності про Український ланч, який під час безпекової конференції організував Фонд Віктора Пінчука. Нагадаємо, що медіагрупа StarLight media, до якої входять телеканали ICTV та СТБ, належить Пінчуку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
501
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду