detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
25.02.2024 11:46
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 лютого 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 лютого 2024 року
Зустріч Зеленського з фракцією та виїзна студія «Ради».

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Інтер», Вже традиційно у ньому показували гостьову студію «Ради».

Співпрацю Росії та Північної Кореї обговорювали з дипломатом Олександром Левченком та політичною оглядачкою Наталією Плаксієнко-Бутирською. Левченко сказав, що рівень демократії в Росії вже наближається до Північної Кореї або ж Ірану. Також він додав, що Кремль гарантовано отримає ще мільйон снарядів та модернізовані балістичні ракети. За словами гостя, Володимир Путін ймовірно може передати Північній Кореї технології для налагодження виробництва «Іскандерів».

Також у нічному блоці повторили випуск програми «Акцент» та підсумковий випуск новин попередньої доби.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ про 145-річчя від Дня народження Казимира Малевича говорили з дослідницею життя Малевича та креативною директоркою «Українського інституту» Тетяною Філевською. А зі Святославом Вакарчуком обговорювали вихід нової пісні гурту «Океан Ельзи».

Народна депутатка Наталія Піпа («Голос») розповідала про засідання Парламентської асамблеї ОБСЄ без російської делегації. Вона сказала, що частково в ОБСЄ є сум за росіянами, оскільки припинились їхні внески. Але атмосфера на засіданні стала конструктивною й усі країни, крім Білорусі та Туреччини, дивляться в одному напрямку. Крім того, парламентарі розуміють, що Україна — щит Європи. Та набагато краще зупинити російську агресію на українській території.

Команда телеканалу «Рада» цього дня частково працювала у Київському міському центрі крові. У виїзній студії ефірили ведучі Ольга Нємцева й Максим Зборовський та кореспондентка Софія Куценко. А ведучий Вадим Колодійчук став донором.


Долучився до студії у центрі крові й народний депутат від «Слуги народу» Жан Беленюк. Поміж іншого, з ним обговорили зустріч Володимира Зеленського з фракцією «Слуга народу». Ведучий запитав, чи була зустріч екстраординарною, а Беленюк сказав, що сподівається на продовження подібних зустрічей. Аби була комунікація між депутатами, Офісом президента та президентом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY