Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 лютого 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 лютого 2024 року

18 Лютого 2024
214

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 лютого 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
214
Смерть Навального та рейтинг довіри.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 лютого 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 лютого 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради»   в національному етері цієї доби не було.

У «Нічній варті», яка виходить у блоці «1+1», говорили про українську демографію. Гостем студії був заступник директора Інституту демографії та соціальних досліджень ім. М. Птухи Олександр Гладун. Він сказав, що внаслідок війни з України виїхали 6,3 мільйона людей. Ще 2-3 мільйони виїхали шукаючи роботу. Усього за кордоном перебуває близько 8 мільйонів українців.

Про американську допомогу у гостьовій студії Суспільного говорили з політичним коментатором Дмитром Левусем. Згадували і про рейтинг довіри від КМІС, у ньому перше місце посідає Валерій Залужний, друге — Кирило Буданов, а третє — Володимир Зеленський. Рейтинг також коментував заступник директора КМІС Антон Грушецький. Він пов’язує падіння рейтингу Зеленського на 12%, порівняно з грудневим опитуванням, із конфліктом навколо відставки Залужного.

Про смерть Олексія Навального говорили з росіянином Іллею Пономарьовим. Він висловив сподівання, що смерть Навального об’єднає російську опозицію. При цьому гість сказав, що сам Навальний і його організація ніколи не хотіли ні з ким об’єднуватись.

Про проходження військово-лікарської комісії людьми з інвалідністю говорили з юристом Юрієм Танасійчуком. Він сказав, що всі громадяни повинні поновити свої дані у ТЦК та долучити довідку про інвалідність, аби вона була в особовій справі. Але додав, що безпечніше повідомити надсиланням листа.

Далі в етері показали виступ Володимира Зеленського на Мюнхенській безпековій конференції. Та його спільну пресконференцію з віцепрезиденткою США Камалою Харіс.


У блоці «Ми — Україна» про безпекову конференцію говорили з прессекретарем президента України Сергієм Никифоровим. Він розповів, що з чеською стороною обговорять можливість передачі Україні артилерійських снарядів. Крім нього, про конференцію говорив міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін. А про співпрацю України та Міжнародного валютного фонду розповідав нардеп Олексій Леонов («Слуга народу»).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
214
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду