Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 лютого 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 лютого 2024 року

16 Лютого 2024
528

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 лютого 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
528
Індексація пенсій та 19-й «Рамштайн».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 лютого 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 лютого 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». Протягом шести годин етеру повторили частину гостьової студії та підсумковий випуск новин попередньої доби. А також показали інтерв’ю, які раніше транслювалися 17 січня та 7 лютого цього року.

Про 19-й «Рамштайн» у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили з начальником Управління преси та інформації Міністерства оборони Ілларіоном Павлюком. Він розповів, що на зустрічі обговорюють протиповітряні потреби України. Також Павлюк сказав, що підіймалося питання далекобійної зброї. Партнери розуміють як цю потребу, так і те, які саме озброєння потрібні.

З народним депутатом Віталієм Безгіним («Слуга народу») говорили про участь міжнародних партнерів у відбудові України. 

У блоці Суспільного вартість ритуальних послуг обговорювали з президенткою «Асоціації похоронної справи в Україні» Мариною Лазуренко. Вона сказала, що економне поховання наразі коштує від 15 до 20 тисяч гривень, вартість послуг залежно від регіону фактично не відрізняється. Обговорили і вартість кремації.

Про підвищення пенсій говорили з народними депутатами Лесею Забуранною («Слуга народу») та Михайлом Цимбалюком («Батьківщина»). Останній говорив про важливість врегулювати військові пенсії та додав, що цього року буде проведена індексація. 


Столичне метро у блоці «Інтера» обговорювали з депутатом Київської міської ради Андрієм Вітренко («Слуга народу»).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
528
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду