Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 лютого 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 лютого 2024 року

13 Лютого 2024
498

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 лютого 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
498
Інтерв’ю Путіна, війна між двома Кореями та Джозефіна Джексон.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 лютого 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 лютого 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», Суспільне.

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ради» в національному етері цієї доби не було.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» про інтерв’ю Володимира Путіна Такеру Карлсону говорили з політичним оглядачем Валентином Гладких. На його думку, добре, що англомовний світ почув тези Путіна і зміг переконатись у тому, що все сказане ним — маячня. 

Про дозвіл білоруським військовим застосовувати зброю проти цивільних та майбутні вибори у Білорусі говорили з білоруським опозиціонером Андрієм Курейчиком. На його думку, Лукашенко боїться навіть псевдовиборів, тому дозволив фактично розстрілювати цивільних. Також гість додав, що реальні рейтинги Лукашенка мінімальні, тому він намагається знищити всіх конкурентів.

Потребу України у грошах обговорювали з головою «Інституту економічних досліджень та політичних консультацій» Ігорем Бураковським. Він сказав, що необхідно проаналізувати стан економіки та бачити перспективи. Крім того, важливо розуміти, які гроші будуть доступні у наступних роках.

Про ймовірну війну між Північною та Південною Кореями говорили з головною консультанткою Національного інституту стратегічних досліджень Аліною Гриценко. Вона сказала, що арсенали двох країн непорівнянні, оскільки озброєння Північної Кореї застаріле.

Також у блоці «Ми — Україна» повторили підсумковий випуск новин попередньої доби та показали новий випуск програми про історію «Параграф». Зазначимо, що команда телеканалу працювала в етері протягом дванадцяти годин, замість звичних шести.

Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко у гостьовій студії телеканалу «1+1» говорив про свій фільм «Абсолютне зло». Він сказав, що, згідно правил, необхідно блюрити майже все у фільмі: в ньому немає нічого художнього, це просто фіксація російських злочинів.  Також він розповів, що фільм було зроблено за підтримки Дмитра Лубінця.

У новинному слоті «1+1» показали сюжет про «найпопулярнішу українську порноакторку» Джозефіну Джексон та її допомогу в реабілітації поранених бійців.

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда телеканалів ICTV та СТБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
498
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду