Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 лютого 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 лютого 2024 року

12 Лютого 2024
559

Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 лютого 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
559
Видатки на мобілізацію та інтерв'ю Карлсона.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 лютого 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 лютого 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» в національному етері цієї доби не було.

У «Нічній варті», дискусійному майданчику телеканалу «1+1», про стан українського бізнесу говорили з директором Федерації роботодавців України Русланом Іллічовим та почесним головою корпорації «Укрінмаш» Віталієм Немилостивим. Також у блоці «плюсів» повторили дискусійну студію попередньої доби. 

Борис Пінкус, представник Республіканської партії США, у гостьовій студії Суспільного розповідав про внутрішньо політичну боротьбу всередині країни. 

Про пошук коштів на мобілізацію говорили з інвестиційним банкіром Сергієм Фурсою. Він сказав, що мобілізація йтиме поступово й не потребує радикальних вкладень одразу. Загалом на мобілізацію потрібно близько 300 мільярдів гривень. За словами Фурси, важливо розуміти, чи отримає Україна американську фінансову допомогу. Крім того, гість сказав, що краще не збільшувати податки та не друкувати додаткові гроші. Це крайні міри на випадок відсутності американської допомоги.

Також про пошук коштів для мобілізації говорили з нардепом Іваном Крульком («Батьківщина»). Він сказав, що не бачив розрахунків, із яких можна зробити висновок про потребу у понад 700 мільярдів гривень (цифра, озвучена народною депутаткою Роксоланою Підласою, — авт.). Також Крулько додав, що наразі не йде мова про радикальне збільшення кількості військових, скоріше про їхню заміну.

А зміну Головнокомандувача обговорювали з народними депутатами Федором Веніславським («Слуга народу») та Іриною Фріз («Європейська солідарність»). Також вони говорили про дозвіл територіальним центрам комплектування працювати цілодобово.


У блоці «Інтера» про інтерв’ю Володимира Путіна американському медійнику Такеру Карлсону говорили з колишнім міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним. Він сказав, що нарізки з інтерв’ю використовуватимуться по-різному, тому важливо працювати над тим, аби перебити поширені Путіним тези.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
559
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду