Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 лютого 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 лютого 2024 року

16 Лютого 2024
479

Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 лютого 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
479
Прем’єра фільму «Уроки толерантності» та блокування кордону.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 лютого 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 лютого 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» в національному етері цієї доби не було.

У блоці Суспільного показали повтори етеру попередньої доби та інтерв’ю, записані регіональними філіями.

З політичним оглядачем Тарасом Загороднім у блоці «1+1» говорили про ймовірний напад Росії на інші країни світу. 

З режисером Аркадієм Непиталюком у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ говорили про вихід у прокат фільму «Уроки толерантності». Він сказав, що оскільки ми рухаємось до цивілізованого світу, то маємо всередині себе відкинути минуле. Мовляв, і сам свого часу побоювався ЛГБТК+ людей, тому зараз йому важливо задуматись та почати сприймати інших. Фільм розповідає про пересічну українську родину, яка долучилась до програми з євроінтеграції «Уроки толерантності». Вони мають певний час жити з представником ЛГБТ-спільноти та активістом.

Кохання під час війни обговорювали з авторкою проєкту «Я тебе… війна» Христиною Біляковською. У межах проєкту зберуть сто історій про кохання під час війни. Вони будуть доступні у форматі книги, подкасту та виставки.

Про блокування кордону говорили з міністром аграрної політики та продовольства Миколою Сольським. Він сказав, що ця проблема не стільки серйозна, скільки медійна. Оскільки навіть якщо кордони відкриють, набагато конкурентніша ціна вже є в порту Одеси.

У блоці «Ради» про затоплення російського корабля «Цезар Куніков» говорили з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком. Також він коментував виділення американської допомоги та ізоляцію Росії й санкції проти неї.


Показали розмову з головою Верховної Ради Русланом Стефанчуком. Він говорив про роботу парламенту та міжнародну співпрацю. Під час розмови на екрані була плашка «Ефективна робота парламенту».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
479
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду