Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 січня 2024 року

20 Січня 2024
516

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
516
Відкритість України для бізнесу та податок на розкіш.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда Суспільного. Повторили частину етеру попередньої доби: гостьову студію та підсумковий випуск новин, а також показали низку інтерв’ю.

Президент Американської торгової палати в Україні Андрій Гундер у гостьовій студії «1+1» розповідав про Всесвітній економічний форум у Давосі. Він сказав, що Україна — одна з ключових тем цьогорічної зустрічі. І додав, що важливе завдання — донести світу відкритість України для бізнесу й те, що наразі час інвестувати в нашу державу. 

У блоці телеканалів ICTV та СТБ з народною депутаткою Роксоланою Підласою («Слуга народу») говорили про підвищення податків. Вона сказала, що виступає за прогресивні ставки оподаткування: ті, хто більше заробляє, мають платити більші податки. Крім того, вона говорила про ймовірність введення додаткового мита на дорогі товари.

Також у новинах показали сюжет про стеження за редакцією Bihus.info. Нагадаємо, що керівник проєкту Денис Бігус розповів, що за їхньою редакцією стежили впродовж декількох місяців. Останні новини щодо теми читайте на «Детекторі медіа». У гостьовій студії про захист свободи слова говорили з нардепом Ярославом Юрчишиним («Голос»).

Ведучі ICTV та СТБ Вадим Карп’як та Орест Дрималовський включалися до гостьової студії, аби розповісти про форум у Давосі та збір на лікування поранених військових.

Про роботу «Українського дому» у Давосі говорили з членкинею правління фонду Віктора Пінчука Світланою Гриценко. Нагадаємо, що Віктор Пінчук власник Starlight media, до якої належать телеканали ICTV та СТБ.


У блоці «Ради» про Всесвітній економічний форум та бажання міжнародних компаній інвестувати в Україну говорили із заступником керівника Офісу президента Ростиславом Шурмою. Далі ще один заступник Ігор Жовква розмірковував про гарантії безпеки для України. Пізніше Давос також обговорювали з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
516
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду