Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 листопада 2023 року

18 Листопада 2023
199

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
199
Підготовка до різдвяних свят та підвищення соціальних виплат.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали:  «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці  «Інтера» показали програму «Обличчя». Гостею стала гастроентерологиня, керівниця медико-волонтерської місії Frida Ukraine Владислава Романюк. Також повторили інший випуск програми — інтерв’ю з добровольцем зі Швеції, військовослужбовцем  Патріком Діазом, яке раніше вже транслювали 13 жовтня цього року. Крім того, повторили включення Михайла Подоляка до гостьової студії, яке було в етері попередньої доби.

У блоці ICTV/СТБ вранці обговорювали переважно стан справ на фронті — на різних напрямках. Народна депутатка («Слуга народу») Галина Михайлюк, яка брала участь у засіданні парламентської асамблеї НАТО у Боснії, стверджувала, наскрізною темою всіх обговорень були  згубні наслідки війни Росії проти України. 

У студії ICTV/СТБ про акцію «Подаруй військовим Різдво» говорили із засновницею громадської організації «Український жіночий батальйон» Альоною Даніловою. У її рамках опублікують спеціальний список потрібних побутових речей, люди передадуть їх ГО, а та своєю чергою — захисникам та захисницям. 

Другу кримінальну справу, відкриту нібито проти Олексія Арестовича за заявою нардепів, у блоці  «Рада» коментував політолог та військовослужбовець Кирило Сазонов. Він розкритикував написання тридцятьма депутатами заяви на Арестовича, мовляв, війна не закінчилась. 

У цьому ж блоці говорили про державний бюджет та підвищення пенсій і прожиткового мінімуму із січня, березня і липня 2024 року. Коментував питання соціальних виплат народний депутат України («Батьківщина»), перший заступник голови комітету ВРУ з питань соцполітики Михайло Цимбалюк

Про відновлення енергосистеми журналісти «Ради» говорили із головою НКРЕКП Костянтином Ущаповським. Він розповів про дуже складний опалювальний сезон, пошкодження 50% генеруючих потужностей тощо. 

Генеральний директор Yasno Сергій Коваленко сказав, що наразі у країні вистачає електроенергії, як це було в серпні, коли стояла аномально тепла погода. Він вважає, що якщо не буде обстрілів, то не буде і відключень.

У блоці «1+1» говорили з виробником безпілотників «Довбуш» Володимиром Яценком. Він вважає, що в Україні можна будувати БпЛА, якщо зробити виробництво або в різних містах і час від часу переміщатися, або облаштувати місце для роботи під землею. 


А про міжнародні події у дискусійній студії «1+1» говорили з експертом ради зовнішньої політики «Українська призма» Олександром Краєвим, завідувачем кафедри міжнародних відносин, директором Школи політичної аналітики Максимом Яковлєвим та Олександр Харою, дипломатом, експертом центру оборонних стратегій.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
199
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду