Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 листопада 2023 року

20 Листопада 2023
500

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
500
Підготовка українських пілотів у США та зустріч Сі Цзіньпіна із Джо Байденом.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», Суспільне.

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Керівник економічних програм аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень» Олександр Чупак у блоці «Ми — Україна» прогнозував, що великих курсових стрибків цьогоріч не буде — гривня має бути стабільною. Це сприятиме розвитку бізнесу в країні. 

Також вночі показували програму «Параграф». Говорили про постать Данила Галицького. Гостями студії стали  історик та публіцист Андрій Плахонін, а також  доктор історичних наук, президент-академік Академії геополітики та геостратегії Павло Гай-Нижник

В етері вже котрий день поспіль обговорювали зустріч Сі Цзіньпіна і Джозефа Байдена. Цього разу головна консультантка Національного інституту стратегічних досліджень Аліна Гриценко сказала, що зустріч допомогла зробити паузу у конфронтації між двома потужними країнами. Водночас вона помітила, що у сторін не було чіткої спільної позиції щодо України. 

Цього дня команда телеканалу «Ми — Україна» працювала в етері марафону протягом дванадцяти годин, замість шести традиційних.

У блоці «1+1» військовий оглядач Олександр Мусієнко коментував ймовірні сценарії завершення війни.

Про аграрний сектор у День працівників сільського господарства говорили у блоці «1+1»  із Тарасом Висоцьким, першим заступником міністра аграрної політики та продовольства України. Він розповів про успіхи грантових програм, збільшення кількості садів, теплиць та збільшення кількості робочих місць.

Колишній командир F-16 DGC CIF Шамшер «Вандал» Менн розповідав про власний досвід пілотування та підготовку українських військових. На питання журналістки, чи є марнуванням часу вивчення нашими пілотами англійської, Менн сказав, що це важливо, адже уся система літака налаштована цією мовою. Також говорили про тривалий термін підготовки пілотів — 8 місяців.

У блоці Суспільного говорили про так звану інспіровану Росією атаку «Майдан-3». Коментував це питання політичний оглядач Олег Лісний. Нагадаємо, що інформація про нього є у «Базі псевдосоціологів та прихованих піарників», розробленій проєктом Texty.

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда телеканалів ICTV та СТБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
500
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду