Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 листопада 2023 року

24 Листопада 2023
511

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
511
Студія «1+1» на Майдані Незалежності та повага до ветеранів.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

До шостої ранку в ефірі Суспільного показували повтори новинних та гостьових онлайн блоків, а також транслювали документальні стрічки, зокрема, про ідентифікацію військового Росії, який утримував людей на Чернігівщині у підвалі.

У блоці «1+1» протягом першої години повторили випуск «Нічної варти», який транслювався 18 листопада цього року. В етері говорили про готовність до зимового сезону з експертом з енергетики громадської організації «Український інститут майбутнього» Андріаном Прокіпом.

Далі в етері говорили про протезування поранених військовослужбовців. Розробник біонічного протеза та засновник Ceo Versi Bioniks Юрій Пожарь розповідав про винахід.

В ефірі «Оперативного чергового» ситуацію на лінії зіткнення обговорювали із ветераном російсько-української війни та військовим оглядачем Максимом Мірошниченком

У цьому ж блоці команда «1+1» організувала студію на Майдані Незалежності. Зокрема, показували спогади журналістів про те, як вони висвітлювали події Революції Гідності, та як самі виходили на майдан. Запрошували до розмови й інших учасників Революції, наприклад, лікаря-інфекціоніста Федора Лапія, який став свідком побиття студентів «беркутівцями» в ніч на 30 листопада. Запросили серед інших Віталія Кузьменка, тодішнього студента, який був активним учасником Євромайдану. 

У блоці ICTV виконуюча обов’язки виконавчої директорки Українського ветеранського фонду Міністерства ветеранів Руслана Величко-Трифонюк розповідала про переймання досвіду Америки у  роботі з суспільством, в яке повертатимуться ветерани війни.

Народна депутатка від «Батьківщини» Юлія Тимошенко онлайн була на зв’язку зі студією ICTV. Вона розповідала про лікування поранених військових. Востаннє політикиня була в національному марафоні на початку лютого 2023 року. Також цього дня показали сюжет з безпекового форуму, участь у якому брав Арсеній Яценюк.


У блоці «Ради» з народним депутатом Давидом Арахамією («Слуга народу») говорили про допомогу Україні системами протиповітряної оборони.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
511
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду